Skip to main content

VM-guldvinder deler stor nyhed: Baby på vej

Katrine Kristensen gemte på en stor hemmelighed, da hun red tre medaljer hjem ved VM. Den dygtige pararytter venter sit første barn.
| admin

Katrine Bjelke Kristensen havde godt nok det store smil fremme under VM i Herning, men hvad publikum og mange andre ikke anede var, at hun nok ikke kun strålede på grund af de tre medaljer, som hun og Quater vandt.

På Instagram har Katrine delt en stor nyhed med sine følgere.

Læs også: Så flot! Katrine Kristensen er ny verdensmester

Til vinter bliver hun og manden Jens forældre for første gang.

“Guld om halsen og guld i maven. Det var ikke kun mig og Quater på banen ved VM.
Jens og jeg venter en lille pige til vinter. Vi kan ikke vente med at møde hende,” skriver den 26-årige jurastuderende.

Til Zibrasport Equest uddyber den vordende mor:

“Det var noget helt særligt, og selvfølglig specielt, at jeg ikke kunne snakke om noget så stort. Jeg havde forinden taget et valg om, at under VM skulle der alene snakkes ridning. Hele det danske hold og staff omkring vidste det godt, så det har været dejligt at kunne dele det med dem.

Men det er hammer stort, og jeg har haft det godt hele vejen igennem. Graviditeten har været planlagt, og min mand og jeg havde forinden mange gode snakke om det her med at kombinere ridning og graviditet. Vi var begge enige om, at det kunne vi sagtens.
Min muskelsvind gør, at min krop helst skal holdes igang og stærk så længe jeg kan under min graviditet. Derfor forsætter jeg ridningen så længe jeg føler det rigtigt og forsvarligt.”

Kæmpe tillykke til Katrine og Jens!