Skip to main content

Walber Cup på Vilhelmsborg – på vej mod holdmesterskabet

Danish Derby Hestersportsrideklub er i denne weekend vært for et landsstævne i springning med anden afdeling af holdmesterskabet, Walber Cup, der kvalificere til Agria DRF-mesterskabet i klubholdspringning senere på sæsonen.
| admin

De flotte faciliteter på Danmarks Nationale Hestesportscenter, Vilhelmsborg danner rammen om et B-stævne i springning denne weekend med klasser fra LA1 til S1* – stævnets største klasse, som bliver afviklet lørdag aften.

Søndag er det tid for 2. kvalifikation af DRF-mesterskabet, Walber Cup i klubholdspringning, som er højdepunktet. I Walber Cup er der 15 klubber tilmeldt. Se listen HER

Walber Cup er en turnering, som strækker sig over 4 kvalifikationsstævner. Der skal deltage 1 ekvipage i MB1, 2 ekvipager i MB2* og 1 ekvipage i MA1*. 1. kvalifikation blev afviklet af Riders Cup i april, og sejren gik til Capacity Showjumpingcenter. Se resultatet HER
2. kvalifikation afvikles denne weekend på Vilhelmsborg, mens holdene mødes ved Helgstrand Event i juni og sidste gang på Capacity Showjumpingcenter i juli. Herefter går de 8 bedst placerede hold videre til finalen, Agria DRF-mesterskabet i klubholdspringning, som finder sted den 8. – 11. september hos Riders Cup. Sidste år var det et hold fra Bækgaarden Sportsrideklub, som tog sejren, og holdet er igen i år at finde blandt de tilmeldte klubber i turneringen.

Start- og resultatlister fra Vilhelmsborg

Hør en af deltagerne på det vindende hold, Konstantin Deeken Künnemann fortælle om sejren i Hjallerup: