Skip to main content

10-tal og sejr til Anna Kasprzak

Anna Kasprzak tog dagens anden championatssejr med Danciero og endnu et 10-tal fra dommerne.
| admin

Publikum blev rigtig forkælet i 6-års finalen for dressurheste ved PAVO og DRF’s Championatsfinale på Blue Hors. Dagen sluttede med en klasse, hvor det blev et opgør mellem den dobbelte OL-finalist Anna Kasprzak og verdensmester for hold Carina Cassøe Krüth begge siddende på sorte tyskkårede hingste med masser af potentiale til fremtiden.

Anna Kasprzak og Danciero på æresrunde. Foto: Per Torp

Anna Kasprzak har kun haft Danciero siden foråret, og hun har valgt at kastrere ham. Det betyder også at hun kun har redet stævne på Danciero e. Dancier ved championatskvalifikationen og så under finalestævnet. De har dog fundet sammen i et godt og stærkt partnerskab, og det udløste et 10-tal for ridelighed. Anna understreget, at hun kan takke tyske Eva Müller for det gode grundarbejde i Danciero, men at hun samtidig er ved at få ham uddannet, så han passer til hende. Det blev til 8,9 for trav og 9,8 for skridt, grunden til det ikke blev et 10-tal, begrundende Dennis Fisker, er den enkle at Anna ikke fik vist nok samlet skridt mellem de to pirouetter. “Det må vi hjem og øve,” sagde Anna i vores webtv interview. De sluttede med 92,6% og en sejr. Det var så Annas anden championatssejr, da hun også vandt 7-års finalen med Everian L. De to heste ligner hinanden. Har Anna så en type? Det svarer hun på i interviewet som man kan se herunder.

Carina Cassøe Krüth har i Movie Star ejer af Siri Evjemo Nysveen en hest af en helt særlig kaliber. Den sorte Morricone-søn indtager dressurbanen med en besnærende trav med god energi og kraft, hvilket udløste 9,5 fra dommerne. Hestens taktrene skridt og rummelige galop indbragte 8,4 og 8,8. Og så bemærkede dommerne, at her er en hest, som de rigtig tror på til fremtiden og gav 9,1 ialt 88,0 til andenpladsen.

Carina Cassøe Krüth og Movie Star. Foto: Zibrasport Equest

Der kom endnu en sort model på 3. pladsen, denne gang den elegante Dansk Varmblods hingst Åtoftens Dancing Memory e. ERA Dancing Hit opdrættet af Annette Bugge og Claus Hansen. Som altid fik Susanne Barnow redet godt og sikkert på banen og dommerne roste hesten for de tre særdeles gode taktrene gangarter og store ridelighed, og det var da også i skridt og ridelighed de højeste score blev givet, 8,8 ialt 86,8%

Se hele resultat her

Susanne Barnow og Åtoftens Dancing Memory. Foto: Zibrasport Equest