Skip to main content

2. plads til Cathrine og Bohemian i Sverige

Lørdag formiddag blev CDI5* SAAB top 10 dressage afviklet ved Sweden International Horse Show. Her blev det til en andenplads til Cathrine Dufour og Bohemian.
| admin

Både Carina Cassøe Krüth med Heilines Danciera og Cathrine Dufour med Bohemian var til start i den prestigefyldte CDI5* Saab Top 10 Dressage Grand Prix, og her blev det altså til en flot andenplads til Cathrine og Bohemian, der opnåede 79.196%, mens Carina og Danciera red sig ind på en sjetteplads med 76.282%

Tre nationaliteter i top 3

Klassen blev ikke uventet vundet af tyske Jessica Von Bredow-Werndl og Tsf Dalera BB med 83.435%, mens Henri Ruoste fra Finland blev nummer tre med Kontestro DB, de opnåede 77.152%. Fjerdepladsen gik svenske Patrik Kittel og Touchdown med 76.957%. Se hele resultatet af klassen her.
Alle rytterne skal på banen igen i morgen, hvor der skal rides om point i FEI Grand Prix Kür kl. 10.30.

Om SAAB Top 10 Dressage

De 10 højst rangerede dressurryttere på verdensranglisten inviteres til at ride om titler og store pengepræmier i CDI5* Grand Prix og Grand Kür ved Sweden International Horse Show. I 2019 vandt Cathrine Dufour med Atterupgaards Cassidy, og i år er Cathrine på startlisten med Bohemian. Parret er pt. nr. 2 på FEIs verdensrangliste. Også Carina Cassøe Krüth og Heilines Danciera (pt nr. 8 på verdensranglisten) er til start ved det store show, og begge ekvipager var en del af dressurlandsholdet ved OL i Tokyo i sommers.

Se med LIVE

Du kan følge konkurrencerne live på SIHS Online. En adgang til hele eventen koster 450 svenske kroner, men det er også muligt at købe dagspas til 250 svenske kroner. Se mere her

Læs mere om stævnet her