Skip to main content

Jessica Springsteen bliver en “Scandinavian Viking”

Bruce Springsteens datter Jessica bliver i fremtiden en del af af team “Scandinavian Vikings”, der stiller til start i Global Champions League.
| admin

“Scandinavian Vikings”, der stiller til start i GCL (Global Champions League) i 2021-sæsonen, har netop meddelt, at de har forstærket deres team med en ikke så ukendt springrytter.

Jessica Springsteen, datter af Bruce Springsteen og Patti Scialfa, skal sammen med bl.a. Geir Gulliksen og Henrik Von Eckermann, dyste mod nogle af verdens bedste springryttere i den internationale turnering. Den samlede præmiesum i Longines Global Champions Tour (LGCT) og Global Champions League (GCL) nærmer sig 26 millioner euro.

Skiftet bliver bekræftet af holdejer Bjørn Rune Gjelsten til VG.no.

– Hun er først og fremmest en af de bedste springryttere i verden trods sin unge alder. Derudover er hun en flot og positiv kvinde, der bliver en vigtig profil ”Scandinavian Vikings”, fortæller Gjelsten.

Teamboss Geir Gulliksen understreger, at Jessica, 29, ikke er kapret til teamet på grund af sit berømte ophav.

– Vi havde selvfølgelig ikke taget hende med på holdet, hvis ikke hun havde haft det niveau, det kræver. Det er et scoop, fastslår den norske rytter.

https://www.instagram.com/p/CFfI5VpJQ9y/?utm_source=ig_web_copy_link
Jessica giver gerne et indblik i sin hverdag via Instagram

Om det er helt billigt at få Jessica med på vikingeholdet, der pt. er placeret som nummer 10 i ligaen, vil Bjørn Rune Gjelsten ikke sige.

– Alt er relativt, lyder det.

Næste stævne i Global Champions League finder sted i Madrid fra den 21. maj til den 23. maj, men Springsteen skal først i aktion for sit nye hold, når sommeren er overstået.

Læs mere om Global Champions League her