Skip to main content

Anna Kasprzak er blevet mor, igen!

OL-rytter Anna Kasprzak er blevet mor til en søn. Hun og barnet har det godt!
| admin

“Endelig er han her. Vi har det alle godt, og er super glade! Skriver Anna Kasprzak på sin Instagram-profil. Sønnen kom til verden den 27. marts, og dermed er Anna og Mathias Skov Rasch’ datter Ella, der kom til verden den 10. maj 2018, blevet storesøster.

Anna har haft sendt sin tophest Fuhur til træning hos Andreas Helgstrand under dele af hendes graviditet, så Fuhur er klar, når Anna er det. Anna har i slutningen af februar talt om sine planer for sæsonen til Zibrasport Equest:

– Der skal der stå nogle og hive i mig og bede mig om at være med, hvis jeg skal til Tokyo, udtalte Anna. Hun fortalte, at hun er med på alle OL-informationer og akkreditering mv. – Men kan ikke lige se mig selv stå i Tokyo med en baby på fire måneder, også med corona i tankerne. Jeg går efter DM-start i maj, og Rock Star ser rigtig fin ud med Josefine (Hoffmann), og jeg har aftalt, at Fuhur kommer til Andreas Helgstrand for at bliver finpudset. Det er Annas plan at komme i sadlen på Rock Star, han er lettere at ”være på”, samarbejdsvillig og rar. Anna erkender også, at der nok bliver noget, som skal justeres på i forhold til balance mv. efter pausen.

– Jeg er nødt til at se, hvordan min krop tager det. Det har været begrænset, hvad jeg har kunnet holde mig i gang med under graviditeten på grund af forskellige udfordringer, forklarer hun.

– Jeg kommer stærkt igen, håber jeg, og hvis alting flasker sig, vil jeg være til start ved DM, ride nogle stævner forud for EM, og så være klar til det. Men det helt store mål for mig, er VM på hjemmebane næste år i Herning, det vil jeg rigtig gerne være en del af, slutter Anna Kasprzak.

https://www.instagram.com/p/CNAMSewBXNS/?utm_source=ig_web_copy_link