Skip to main content

Bliv en del af fællesskabet og vind præmier

I næste uge slår Hingstekåringen i Herning dørene op for fire forrygende dage med avl, sport og messe. Vi er med ved hingstekåringen og har stand i hal J 1 sammen med Nivo. Hvis du kigger forbi standen, kan du blandt andet skrive på vores Fællesskabsvæg – og vinde fede præmier.
| admin

Skriv på væggen
En af de vigtigste elementer i ridesporten er vidensdeling og erfaringsudveksling. Det har vi taget til os, og vi har lavet en væg, hvor du kan skrive dit vigtigste tips, din største inspirationskilde eller ganske enkelt fortælle hvorfor du rider, og hvad der er fantastisk ved hestesporten. Hænger du en seddel på væggen, så deltager du også i konkurrencen om et tre mdr. Premium Medlemskab* hos Zibrasport Equest eller en sensor fra Nivo.

I løbet af alle fire dage har vi flere spændende gæster på standen til de interviews, som vi sender direkte på Facebook. Det er gæsterne, der udtrækker vinderne – og i den forbindelse læser det op vinderen har delt på væggen.

Liveinterviews direkte på standen
Nogle af verdens bedste ryttere, trænere og avlere mødes i Herning, og vi har indrettet et lille Riders Corner på standen, hvorfra vi flere gange dagligt vil interviewe nogle af de mange kompetente hestefolk, der er samlet ved Hingstekåringen. Og du er inviteret til at se med direkte. Alle interviews bliver livestreamet direkte på Facebook, hvor vi også offentliggør det fulde program

Vind Scharf Ridehjelme og lækkert udstyr
Vi er stolte af at være sponsorer af den 5* Grand Prix tur, og derfor har vi udskrevet konkurrencer i forbindelse med Grand Prix fredag og Grand Prix Special lørdag. Alt du skal gøre er at gætte på, hvem der vinder klasserne, og så deltager du i lodtrækningen om Scharf Ridehjelme og Zibrasport Equest udstyr til din hest (et sæt består af Fleece, underlag og hood). Kom forbi vores stand og deltag i konkurrencen.

Vi ses i Herning!

Læs mere om Nivo

*Som Premium Medlem får du adgang til alle artikler og hele vores videoarkiv på Zibrasport Equest. Du får også gratis adgang til langt de fleste livestreaminger og meget fordelagtige rabatter ved special-streaminger.