Skip to main content

Blogspot: Fra unghest til Grand Prix

Drømmer du om at prøve kræfter med uddannelse af en unghest til Grand Prix, så giver Line Padetzski sine erfaringer som amatør i hendes blogindlæg på Riders NOTEBOOK.
| admin

“Inden du vælger at investere i en ung hest, skal du gøre dig klart, hvor lang vej der faktisk er, før du kan ride på det sværeste niveau. Men selvom det er en lang, hård proces, så falder det alt sammen tilbage på dig – både på godt og ondt – og det er noget helt specielt. Den følelse, man får i maven, når man står på sejrsskamlen, er det hele værd.”

Sådan starter Line Padetzski sit blogindlæg på Riders NOTEBOOK, hvor hun fortæller om sine erfaringer med at uddanne heste fra bunden til Grand Prix niveau – vel at mærke som amatør uden uddannelse! Der er nemlig mange overvejelser, du bør gøre dig, før du kaster dig ud i projektet. Alt lige fra valg af hest til økonomi, valg af træner, opbakning og dyrlæge er emner, som Line tager fat i. Dine valg fra start er nemlig afgørende for, hvordan din og din hests lange rejse mod Grand Prix ender.

Du kan læse hele blogindlægget Fra unghest til Grand Prix – mine erfaringer som amatør lige her.

Blogindlægget er skrevet tilbage i april 2019.

Foto: Line Padetzski