Skip to main content

Blogspot: Mobning førte til ridning

“Jeg var et barn der blev holdt uden for og mobbet. Det blev starten på min ridekarriere.” Sådan skriver Jasmin Bahnsen i et ærligt indlæg om vejen til ridning på godt og ondt.
| admin

De fleste der starter til ridning som børn er tossede med heste i forvejen og synes ridning er sjovt. Men sådan startede det ikke for Jasmin. Hun var på ingen måde en hestepige – men det var hendes klassekammerater, og da de inden sommerferien mellem 3. og 4. klasse skulle vælge sommerferieaktiviteter, endte Jasmin med at krydse ridning af på sedlen af den simple grund, at alle de andre piger gjorde det samme.

Læs også: Blogspot: Har du penge, kan du få, men har du ingen, må du gå – eller hvad?

Pigerne i klassen snakkede altid kun om heste, og derfor var Jasmin ikke populær blandt pigerne. Så sommerferie-ridningen blev et forsøg på at blive venner med de andre. Det gik ikke helt efter planen, da de fniste og snakkede om Jasmin i krogene – men til gengæld kickstartede oplevelsen en ægte hesteglæde, som aldrig har sluppet Jasmin, som i dag er 28 år.

Læs hele indlægget om Jasmins vej ind i ridesporten på godt og ondt, og hvordan mobning endte med at føre til en passion for heste på Riders NOTEBOOK lige her.

Jasmin Bahnsen. Foto: Privat