Skip to main content

Carina Cassøe Krüth og Danse sejrede sikkert på Vilhelmsborg

De danske ryttere var suveræne i World Cup™ på Vilhelmsborg anført af den dejlige hoppe Heiline’s Danciera og Carina Cassøe Krüth. Der stod foran to imponerende avlshingste Blue Hors St. Schufro/Nanna Merrald Rasmussen og Jovian/Andreas Helgstrand.
| admin

Efterårsskoven omkring Det Nationale Ridecenter i Vilhelmsborg (DEN) har dannet den perfekte baggrund til sæsonåbningen af ​​FEI Dressage World Cup™ Western European League.

16 ryttere deltog i FEI Dressage World Cup Grand Prix præsenteret af Blue Horse. Arrangørerne har besluttet at bruge den korte Grand Prix-test ved den første kvalifikation, og den regerende danske VM-holdguldvinder Carina Cassøe Krüth og hendes dejlige hoppe Heiline’s Danciera (DWB) er i førersædet efter at have præsenteret en næsten perfekt kort Grand Prix-test, hvor de scorede imponerende 77.079%

Heiline’s Danciera og Carina Cassøe Krüth. Foto: Zibrasport Equest

Carina og den smukke 11-årige Dansk Varmblods-hoppe efter Fürstenball var en del af det guldmedaljevindende danske hold ved ECCO FEI World Championships Herning (DEN), men i dag fik Carina og  dejlige “Danse”  ikke den bedste forberedelse til testen, forklarer Carina: “Hun var lidt nervøs og spændt på opvarmningen, og det var først indtil de allersidste 10 minutter før vores test, hun slappede af.”

De opnåede flere 9-taller fra dommerne til deres imponerende passage. “Jeg er meget tilfreds med hendes udvikling i piaffe, dette er klart forbedret i løbet af de sidste par måneder,” sagde Carina.

Nanna Merrald Rasmussen og Blue Hors St. Schufro. Foto: Zibrasport Equest

To imponerende avlshingste

Nanna Merrald Rasmussen var en del af det danske hold-guld-vinderhold i Herning, men på Vilhelmsborg fik hun World Cup-debut med den imponerende avlshingst Blue Hors St. Schufro e. St. Moritz Junior – den 11-årige. sort hingst imponerede både dommere og tilskuere, der scorede 74,605% og gik ind på andenpladsen.

Andreas Helgstrand VM-sølvvinder fra WEG i Aachen med Blue Hors Matiné fik sin World Cup-debut på den fantastiske 8-årige hingst Jovian e. Apache, som scorede flere 9-taller for sin imponerende travøgning. De postede 74.578% på tredjepladsen.

Andreas Helgstrand og Jovian. Foto: Zibrasport Equest

Det søndag eftermiddag af World Cuppen på Vilhelmsborg bliver afgjort i kür.  15 atleter deltager i FEI Dressage World Cup Grand Prix Freestyle præsenteret af ECCO søndag kl. 14.00 lokal tid. Carina Cassøe Krüth har premiere på en helt ny freestyle foran sit hjemmepublikum.

Billetter kan købes ved indgangen, så kom og vær med til at fejre de stærke danske ryttere live i hallen på Vilhelmsborg og tag del i den store jubel, som er skyllet ned over de danske ryttere. 

FEI Dressur World Cup Grand Prix præsenteret af Blue Horse

1 Carina Cassøe Krüth Heilines Danciera 77.079

2 Nanna Merrald Rasmussen Blue Hors St. Schufro 74.605

3 Andreas Helgstrand Jovian 74.579

4 Daniel Bachmann Andersen Zippo M.I. 74,079

5 Dorothee Schneider Faustus 94 72.816

6 Emma Kanerva Greek Air 72.737

7 Helen Langehanenberg 72.474

8 Anna Kasprzak Addict de Massa 71.211

FEI Dressage World Cup Grand Prix presented by Blue Hors (equipe.com)