Skip to main content

Disse ekvipager har lagt sig i spidsen af championats finalerne

Der er i denne uge finaler i Pavo og DRF’s championater for unge dressurheste på Stutteri Blue Hors i Randbøll, og alle årgange har nu redet den indledende runde.
| Louise Woss Sigerslev

Opoque og Mette i spidsen for 4-års hestene

Mette Sejbjerg Jensen og Hingsten Opoque (e. ALL AT ONCE/DAVINO V.O.D.) tog med 91,000% sejren i den indledende runde af finalen for 4års heste. På andenpladsen i finale kvalifikationen kom Alvaro Oliveira på Jovian datteren J’ADORE DIOR H ( e. JOVIAN/SIR DONNERHALL I). Parret scorede 89, 600%. Tredjepladsen gik til Carina Cassøe Krüth og Hingsten Svalegårdens Hot Driver (e. HESSELHØJ DONKEY BOY/BLUE HORS HOTLINE ligeledes med 89,600%. Der er lagt op til en spændende finale imorgen, lørdag.

Bonzai og Nanna Merrald bedste 5års ekvipage

I 5års kvalifikationen var Nanna Merrald og den mørkerøde hoppe Blue Hors Bonzai (e. BLUE HORS BARON/ROYAL CLASSIC) ikke til at komme udenom. Parret scorede 10 for kapacitet, og fik en total score på 94,600%. Marianne Helgstrand og Alkaline (e. SECRET/ZALMIAK FIRFOD) red sig ind på andenpladsen i den indledende klasse for 5års hestene med en score på 92,400%, imens Betina Jæger og Grevens Sirius (e. SECRET/JOHNSON) tog sig af tredjepladsen med 90,000%.

Dufour og Zimillione bedst for 6års

Cathrine Laudrup Dufour og den smukke hoppe Zimillione (e. GAMMELENGGÅRDS ZAPPA/FÜRST NYMPHENBURG) red sig i spidsen af den indledende runde for 6års heste med en score på 89,400%, imens Nanna Merrald tog sig af både anden og tredjepladsen med Blue Hors Santiano 88,200% (e. SEZUAN/BLUE HORS ROMANOV) og Blue Hors Mote Carlo 88,000% (e. DREAM BOY/UNITED). Det bliver spændende at se de to landsholdskollegaer ride om topplaceringerne i finalen.

Verdensmesteren i front for 7års hestene

Anna Kasprzak og Danciero (e. DANCIER/FLORISCOUNT) kom til finalen på Blue Hors med en dugfrisk UVM medalje af guld, og lagde sig også komfortabelt ind på første pladsen i den indledende runde af finalen for 7års heste med 89,479%. Andenpladsen blev besat af Susanne Barnow og Skovdals Dxter (e. HESSELHØJ DONKEY BOY/BLUE HORS ROMANOV). parret scorede 83,354%. Tredjepladsen tog Cathrine Laudrup-Dufour og Hesselhøjs Darwin (e. HESSELHØJ DONKEY BOY/SOLOS LANDTINUS) med en score på 82,682%.

Spændende finaler venter

I weekenden skal finalerunderne rides, og du kan se stævnet LIVE på www.clipmyhorse.tv