Skip to main content

De 5 mest læste blogindlæg i februar

Der har været masser af aktivitet på bloggerportalen Riders Notebook i februar måned, og vi har samlet de fem mest læst indlæg nedenfor.
| admin

Hvor højt er springet, mor? – af Georgia Timmermann

“Hvordan bliver vi som trænere og forældre bedre til at holde rytterne i processen?” Sådan spørger Georgia Timmermann i sit seneste blogindlæg.

“Resultatet/præstationen må aldrig overhale processen, så mister vi rytterne helt på et tidspunkt. Processen er træningen derhjemme, samværet med hest og holdkammerater, staldarbejdet og omsorgen for hestene og runderne til stævnet.”
Læs hele indlægget her

Gravid og rytter – af Simone Hoppe

Simone Hoppe er gravid og arbejder fuld tid som rytter i forbindelse med sin virksomhed, som hun driver sammen med sin mand. Kombinationen af de to lægger op til en masse overvejelser – ikke alene fysiske, men også praktiske. Særligt til når baby er kommet til verden. Simones tanker herom kan du læse i indlægget her.

Mavesårsguide #2: Undersøgelse og medicinering – af Karina Nymark

Hvor meget ved du egentlig om mavesår?

I indlægget her forklarer foderkonsulent Karina Nymark om mavesår med grunding gennemgang af hestens indre fysiologi; mavesækken og dens funktion, hyppige årsager samt forebyggelse.

Karina Nymark er uddannet jordbrugsteknolog med speciale i hest. Læs med her

Tanker omkring fodring hos GB Dressage (med video) – af Gitte Mors Burgaard

VIDEO: Gitte Mors Burgaard ejer og driver GB Dressage i Hedensted. På ridersnotebook.dk skriver hun for Møllerens Hobbylager, og i indlægget her kan du se en video, hvor Gitte fortæller om fodring af staldens heste.

The good guys and the bad guys – af Success Shortcuts

Har du lagt mærke til, hvor hurtigt du danner dig en mening om en anden person? 

I indlægget her beskriver Success Shortcuts, hvordan vi som mennesker opmagasinerer information i kasser. I dette tilfælde om mennesker: good guys and bad guys. Hvor mange er der mon i din ‘idiot-kasse’?

Mød mange flere bloggere på Riders Notebook