Skip to main content

Fi Fi helt i front i finalen

Karen Møller Rohde og Fi Fi Ask tog deres tredje sejr ved PAVO og Dansk Ride Forbunds championat for ungheste i springning og kan dermed kalde sig vinder for 4-års.
| admin

Karen Møller Rohde og Fi Fi Ask gentog deres fine præstation fra de to kvalifikationer i PAVO og Dansk Ride Forbunds championat for ungheste i springning.

Lørdagens finale for 4-års vandt ekvipagen nemlig også. I sikker stil red Karen den flotte hoppe rundt på banen, og den ene dommer Bo K. Møller gav dem følgende ord med på vejen:

“Rigtig fin runde i en god rytme. Den springer med utroligt overblik. En velredet hest, der springer de sidste spring i topklasse, selv om den har gået tre dage i træk. En super runde, som vi giver 8.7.”

Foto: Per Torp

Delt tredjeplads

Ind på andenpladsen kom Sabine Korfitz Christensen og CAIUS DE CORLATO Z, mens Jesper Meyenburg og Cordento II delte tredjepladsen med Anne Katrine Kolborg Johansen og HESSELHØJ CAPTAIN MORGAN.

Dommerne var tilfredse med det, de så i finaleklassen:

“Det er positivt, at der er så mange heste med så god kapacitet. Hvis de ikke har kapacitet, så er der intet håb for fremtiden,” lød det fra Bo K. Møller efter, klassen var overstået.

Resultat for hele klassen