Skip to main content

De spændende ECCO Cup finaler afgøres i weekenden

Nu er det tid til finalerne i den populære ECCO Cup. Det er Blue Hors som er vært og Zibrasport Equest livestreamer i weekenden.
| admin

Nu er det tid for afgørelsen på årets ECCO Cup. Blue Hors er vært for finalen igen i år, og de bedste pony-, junior- ung- og U25-ryttere har kvalificeret sig til deltagelse.

Det er juniorrytterne som åbner med deres 1. afdeling lørdag fra kl. 8. Der er 16 ryttere til start i finalen. Ungrytterne følger efter kl. 10,25 med 14 startende, og blandt dem sidste års ECCO Cup-vinder for junior Frederikke Gram Jacobsen og Ryvangs Zafina og den danske mester Sophia Ludvigsen med Blue Hors Elliott.

Der er 7 startende i første afdeling for U25 – som starter kl. 12.35 og blandt dem er Karoline Rohmann og Jakas Don Louvre som kommer med en frisk sejr og andenplads fra Lövsta Future Challenge på Vilhelmsborg i oktober.

Læs også: Ved du, hvordan ECCO Cup startede?

Det er ponyrytterne som afslutter lørdagens konkurrencer med 10 ryttere i pony kat. II og 15 ryttere i pony kat. I. Sidste års ECCO Cup-vinder Cornalia Munch Sinding er til start i finalen igen i år.

Der er lagt op til en stærk konkurrence om sejren og placeringerne i dette års ECCO Cup. Søndag bliver det hele afgjort i kür-klasserne, og det er ponyrytterne som åbner kl. 8 søndag morgen.

Kan man ikke være tilstede på Blue Hors for at følge konkurrencerne live, kan man følge med her hos os på Zibrasport Equest. Vi streamer fra finalerne lørdag og søndag d. 26.-27. november 2022 fra Blue Hors.

Pris: Premium medlemmer kan se med GRATIS. Som Basis medlem kan du købe adgang for 99 kr.

Start- og resultatlister

Sidste års resultater