Skip to main content

Det internationale paradressur-stævne er i fuld gang på Blue Hors

I denne weekend afvikles der CPEDI3* paradressur-stævne på Blue Hors, og der er gratis entre.
| admin

Blue Hors danner rammen om det internationale dressurstævne for pararyttere arrangeret i et tæt samarbejde med Parasport Danmark og Vejle Kommune – og med H.K.H. Prinsesse Benedikte som protektor. 

Danmark, som er blandt de bedste nationer i verden, stiller med stærkeste hold i konkurrencen mod den internationale elite til et af årets første paradressur-stævner.

Dobbelt PL-guldvinder Tobias Thorning Jørgensen er til start på Atterupgaards Final Kiss, hvilket er et nyt bekendtskab, der bliver spændende at følge. På startlisten er også Line Thorning Jørgensen, Camilla Christensen, Renee Igelski, PL-rytter Susanne Jensby Sunesen og PL-rytter Katrine Kristensen. Netop Katrine Kristensen pensionerede sin hest Welldone Dallas sidste år, og hun kommer på banen med Goerklintgaards Quater.

Se alle ekvipager her

Fri entré

Stævnet starter fredag, og har du lyst til at kigge forbi, så er der fri entré alle dage. Du kan også se med hjemmefra på Clip My Horse.

Se starttider, startlister og resultater

Vejle – parasportens hovedstad

Endnu engang er det lykkedes at placere et international parasportevent i de flotte rammer hos Blue Hors, der helt sikkert vil give både deltagere og publikum en fantastisk oplevelse.

Desuden underbygger det internationale paradressurstævne visionen i Vejle Kommune om at blive parasportens hovedstad og øge synligheden for parasporten både lokalt og nationalt.

Paradressurrytterne gæstede for første gang Blue Hors tilbage i 2018, og med støtte fra Vejle Kommune kan Blue Hors at endnu engang lægge faciliteter til et event af international karakter.

Blue Hors Para 2022