Skip to main content

DRF: Weekendens mesterskaber aflyses

DRF har i fællesskab med Fredericia Sportsrideklub forsøgt at finde en løsning på, hvordan weekendens mesterskaber for de unge springryttere kunne gennemføres inden for de gældende COVID-19-relaterede krav og restriktioner, men på baggrund af tilbagemelding fra Sydøstjyllands Politi må stævnet nu desværre aflyses, lyder det fra Dansk Ride Forbund. Læs hele forbundets nyhed nedenfor.
| admin

Sammen med Fredericia Sportsrideklub har DRF knoklet benhårdt for at finde frem til et set-up, så stævnet kunne afvikles på forsvarlig vis og inden for de gældende krav og restriktioner fra myndighederne. Vi har været i tæt kontakt med både Fredericia Kommune og Sydøstjyllands Politi, og vi har forelagt vores forslag til et justeret set-up for politiet, som nu er vendt tilbage og har udtrykt stærk bekymring for, at stævnet ikke kan leve op til restriktionerne. Derfor har vi i samråd med stævnearrangøren truffet den svære beslutning at aflyse.

Der skal lyde en stor tak til Fredericia Sportsrideklub, som har været yderst imødekommende og samarbejdsvillige, og som sprang til i sidste øjeblik. Vi er naturligvis meget kede af, at det ender med en aflysning, men der er ikke andre muligheder i den nuværende situation.

I samarbejde med Springudvalget er vi desuden nået frem til den ærgerlige konklusion, at det under de nuværende omstændigheder ikke kan lade sig gøre at afvikle årets Agria DRF-mesterskab i spring for pony og children på et senere tidspunkt. Derfor vil mesterskabet desværre ikke blive afviklet i år. Vi forstår, at dette kommer som en skuffelse for mange, men vi håber på jeres forståelse.

Kilde: Dansk Ride Forbund