Skip to main content

En ikke helt almindelig dag på kontoret

H.K.H. Prinsesse Benedikte er protektor for ECCO FEI World Championships 2022 i Herning. Hun var på besøg på VM-kontoret i Løsning for at høre mere om forberedelserne til det store event i august næste år.
| admin

”Det var en saltvandsindsprøjtning,” udtalte H.K.H. Prinsesse Benedikte efter et møde på VM-kontoret i Løsning. Prinsessen var på et uformelt besøg på VM-kontoret for at høre mere om forberedelserne til verdensmesterskaberne i Herning til august 2022.

H.K.H. mødtes med arrangørerne Jens Trabjerg, Casper Cassøe og Kim Lundshøj, og prinsessen ytrede, hun knapt kan vente til det bliver tid til verdensmesterskaberne. Hun nød i høj grad orienteringen fra arrangørerne, og understregede, hvor inspirerende hun fandt besøget på VM-kontoret.

Jeg forventer at være til stede alle dage ved verdensmesterskaberne, for der sker så meget fascinerende

H.K.H. Prinsesse Benedikte

Besøget fra prinsessen på VM-kontoret var uformelt, og prinsessen fik lejlighed til at høre om de forskellige opgaver flere af de ansatte på kontoret arbejder med.

H.K.H. Prinsesse Benedikte- fik lejlighed til at se, hvad nogle af de ansatte på VM-kontoret arbejder med. Her er det Sofie Loft(th) og Malou Trabjerg, som giver prinsessen et indblik i deres arbejdsopgaver. Foto: Herning2022

Jens Trabjerg, Casper Cassøe og Kim Lundshøj skiftedes til at orientere prinsessen om f.eks. hele opbygningen og placeringen af de mange elementer som indgår på stævnepladsen med de tre konkurrencebaner: Stutteri Ask Stadium, BB Horse Arena og Jyske Bank Boksen. Derudover blev Hendes Kongelige Højhed præsenteret for bæredygtighedsinitiativerne samt personerne i organisationen bag mesterskaberne.

H.K.H. Prinsesse Benedikte følger især dressursporten tæt, og hun spurgte aktivt ind til detaljer i den orientering hun fik på kontorbesøget. Prinsessen er protektor for verdensmesterskaberne, og hun udtrykte glæde ved at være en aktiv del af det store event på dansk grund til næste år.

Om ECCO FEI World Championships 2022 Herning
200.000 tilskuere forventes at overvære ECCO FEI World Championships 2022 i Herning fra den 6. – 14. august 2022, når Danmark inviterer verdens absolut bedste heste og rytter til verdensmesterskab i de tre Olympiske discipliner dressur og springning samt paradressur, og hertil kommer voltigering. Omkring 200 millioner tv-seere vil følge konkurrencerne verden over, når verdens bedste ryttere og voltigere mødes i kampen om hæder og medaljer. Dermed vil Herning2022 i høj grad sætte dansk ridesport på det hippologiske verdenskort
Se meget mere på arrangørernes hjemmeside HER