Skip to main content

Blogspot: Jeg har hest for at ride og jeg savner det

Maria er gravid og savner at ride, for det siger hende absolut intet at træne hesten fra jorden.
| admin

I det seneste blogindlæg fra 28 årige Maria, der står bag bloggen “Fra dressur til tur” på Riders NOTEBOOK, tager hun fat på et emne, mange kvindelige ryttere kan relatere til. Nemlig ridning og graviditet. For hvad end du har valgt at gøre i forhold til ridning under din graviditet, eller hvad du tænker du vil gøre den dag du måske skal være gravid, er holdningerne mange og fordommene ligeså.

Læs også: Blogspot: Plads til alle?

Maria indleder sin blog således;

Jeg ved at mange andre rider under graviditet, nogen rider næsten helt indtil de skal føde – det vil jeg på ingen måde udskamme eller nedgøre, det her står for egen regning, hvordan jeg har det med ridning og graviditet.

Men jeg har igennem det her også opdaget, eller måske rettere jeg er blevet bekræftet i at jeg har hest for at ride. Jeg savner det noget så vederstyggeligt! Og jeg skal gerne erkende, at Fleur ikke får den samme opmærksomhed nu hvor hun ikke rides, som tidligere hvor hun blev redet. Jeg bruger ikke mange timer på at strigle, eller på at lave noget fra jorden.

Det siger mig absolut intet, det med at træne fra jorden. 

Du kan læse hele blogindlægget lige her.