Skip to main content

Enhver rytters drøm – Alyssa vil prøve alle hesteracer!

På Facebook kan du følge Alyssa, der har givet sig selv en vild udfordring. Hun vil være den første, der prøver at ride på alle hesteracer. Du kan følge hendes eventyr på DiscoverTheHorse: One Woman’s Quest. Vi har samlet nogle af hendes bedste videoer i artiklen – og der er bare tilbage at sige: Wauw!
| admin

– Mit navn er Alyssa, og jeg er en livslang heste- og eventyrfan. Jeg har tænkt mig at skabe en verdensrekord og blive den første person i verden, der vil prøve at ride på alle hesteracer i verdenen…

Sådan lyder indledningen på DiscoverTheHorse, hvor hesteinteresserede kan følge Alyssas vilde eventyr, når hun sætter sig i sadlen på forskellige hesteracer rundt omkring på hele kloden – målet er klart:

Hun vil være den første til at prøve alle verdens hesteracer.

Heldigvis for os andre filmer Alyssa sine ridt og lægger dem efterfølgende på sociale medier og sin hjemmeside, så alle kan få en lille smagsprøve på, hvordan det er at ride f.eks. Morab Show-hest:

Connemara:

Araber-hesten

Irish Cob 

Indtil videre har Alyssa været så heldig at prøve 55 forskellige hesteracer, men hun er bestemt ikke færdig endnu.

Du kan følge hendes rejse på Facebook, hvor hun opdaterer sine mange følgere, hver gang en ny hest har krydset hendes vej.