Skip to main content

Er du en af 1200 frivillige til VM Herning2022?

Når Danmark næste år i august er vært for ECCO FEI World Championships i Herning i fire discipliner, skal der ca. 1200 frivillige på job – er du en af dem?
| admin

Det bliver en oplevelse for livet, når Danmark til næste år danner rammen om ECCO FEI World Championships i Herning – et verdensmesterskab i fire discipliner: springning, dressur, paradressur og voltigering.

Verdenseliten vil samles i Herning fra den 6. – 14. august, og for at gøre dette gigantiske event til en succes for ryttere, heste og gæster fra nær og fjern, kræves motiverede og entusiastiske frivillige. Hele 1200 bliver der brug for til at løse opgave af enhver art rundt omkring på pladsen, i staldene, på og ved banerne, på campingpladsen – The Village, i VIP-loger, rytter og grooms restauranter, i sekretariatet, i pressecentret, i shuttleservice med meget, meget mere. Der skal løses mange opgaver både synligt på de tre konkurrencebaner; Stutteri Ask Stadium, BB Horse Arena og Jyske Bank Boxen samt “behind the scenes”.
Opgaver af enhver art, som vil være afgørende for, at få 1000 heste og 200.000 gæster til at føle sig hjemme i Herning.

Er det noget for dig?
De frivillige skal i arbejde fra den første august og frem til afslutningen den 14. august. Man behøver ikke være i gang hele perioden. På hjemmesiden kan man se, hvordan perioden er opdelt – se mere HER

Der er ingen tvivl om, at det også bliver en stor oplevelse at være gæst på stadion. Billetsalget åbnede tirsdag i denne uge, og arrangørerne fortæller, at interessen for at sikre sig billet er stor. Ridesportsentusiaster fra flere lande, så langt fra Danmark som Australien og Japan, har sikret sig billet til stadion og det væld af oplevelser, der er planlagt til at finde sted i EquiPark. Også Zibrasport Equest vil være på pladsen med egen scene med interviews, konkurrencer med meget mere. Du kan bestille billet til VM Herning2022 HER.