Skip to main content

Et nyt medlem af DRFs bestyrelse

Ved Dansk Ride Forbunds repræsentantskabsmøde den 2. april skulle der stemmes om tre pladser til bestyrelsen, og det gav genvalg til to og nyvalg til en.
| admin

Efter en smule indledende udfordringer kom der styr på den digitale afstemning til bestyrelsen under forbundets repræsentantskabsmøde i Middelfart. Bortset fra tiden det tog, for at få helt styr på at alle kunne logge ind og stemme, så var det en positiv udvikling på repræsentantskabsmødet, for selve afstemningen gik lynhurtigt.

To pladser og fem kandidater

Forbundets formand Ulf Helgstrand var ikke på valg i år, bestyrelsen havde besluttet at gøre ham til æresmedlem i forbundet, hvilket i høj grad kom bag på ham.

Læs også: 2 nye æresmedlemmer i rideforbundet

Der var tre bestyrelsesmedlemmer på valg, og to modtog genvalg (Jørgen Mertz og Tina Callesen) Ulla Tørnæs havde givet formanden besked på, at hun trak sit kandidatur, da hun ikke længere kan finde tid i en travl kalender, til at sidde i rideforbundets bestyrelse. En post hun har været meget glad for at have, understregede formanden, da han sendte en hilsen fra hende til repræsentantskabet.

Der skulle stemmes om de tre pladser, mellem de eksisterende medlemmer og de tre nye kandidater til posten: Jakob Schou fra Karlslunde Rideklub, Helle Juul, Langelands Sportsrideklub og Bo Gejl fra Ikast Rideklub.

Følgende 3 kandidater opnåede flest stemmer og blev dermed valgt ind som ordinære medlemmer:

  • Tina Callesen: 205 stemmer
  • Helle Juul: 203 stemmer
  • Jørgen Mertz: 196 stemmer

Det betød genvalg til Tina Callesen og Jørgen Mertz, mens Helle Juul er ny i forbundets bestyrelse. Læs mere om Helle Juul i hendes præsentation: Helle Juul_opstilling til hovedbestyrelsen 2022.pdf

Der blev stemt om 1 vakant post som 2. suppleant i bestyrelsen. Jakob Schou og Bo Gejl kandiderede begge til posten. Bo Gejl modtog flest stemmer (227) og blev dermed valgt ind.

Læs også: Velfortjent hæder til ildsjæle i rideforbundet