Skip to main content

Hest angrebet af løs hund på strand

Se video af en rytter og hest, som blev angrebet af en løs hund på en stand i Storbritannien . Videoen har udløst adskillige kommentarer.
| admin

Horse and Hound skriver om to tilfælde af hundeangreb på heste, der blev redet på stande i Storbritannien. I det ene tilfælde filmede ponyen Harvey’s ejer Heather Evans angrebet, hvor rytteren Lily Comton forsøgte på bedste vis, først at holde Harvey stille, så hundeejeren kunne indfange sin aggressive hund – uden held, for derefter at forsøge at ride fra hunden – også uden held. Ponyen reagerede fantastisk, og han sparkede ikke ud efter hunden. Som ponyens ejer Heather Evans fortalte til Horse and Hound, så ville hendes unghest have sparket efter hunden.

Det hele eskalerede til et punkt, hvor Lily hoppede af ponyen for at forsøge at jage hunden væk. Det fik hunden til at kaste sig over Harvey, som vristede sig fri og løb med hunden i hælene. Heldigvis blev hest og hund indfanget, men videoen har givet anledning til debat om vigtigheden af, at hundeejere kan kalde deres hunde til sig, eller holde hunde i snor, som ikke er tilstrækkelig velopdragne.

Se video her: