Skip to main content

Frederikke vandt med en power-kür

I Dressurens Venners ungrytter kür gentog Frederikke Gram Jacobsen sejren fra torsdagens konkurrencer med en rigtig power-kür, hvor Ryvangs Zafina var med hende hvert et skridt.
| admin

Der blev tæt kamp om sejren på Vilhelmsborg ved det internationale dressurstævne da Maria Mejlgaard Jensen og Antago du Feuillard e. Ampere scorede knap 80% for det kunstneriske hos en dommer og de sluttede en sikker kür med 74,825% med bl.a. 8,5 for galopøgning fra en af dommerne og flere 8-taller for changementer og sidebevægelser. 

Da vinderen fra torsdagens klasse, Frederikke Gram Jacobsen red på banen med Ryvangs Zafina e. Blue Hors Zack (opdr. Alex Dyrgaard) var hun klar over, at hun havde en stærk konkurrent til sejren i Maria. Frederikkes kür er svær med travøgning ind i travers, galopchangementer for hver 3. og 4. galopspring på buet spor med mere. Dommerne var lidt uenige om deres præstation på banen, men to af tre så dem som vindere, og sådan blev det, med 74,933% og endog med en lille fejl i den ene changementsserie. Til gengæld scorede hun høje points for kunstnerisk indtryk og sværhedsgrad. 

Isabell Toft Waksvik/Jet SetV blev nr. 3 med 71,392% efterfulgt af Ida Kristine Bjørn/Hotson 71,308 og Laura Laustsen fra Sverige med Pasteur. med 70,167%

Hør Frederikke fortælle om sin kür:

 Dressurens Venner CDI-Y Freestyle (equipe.com)