Skip to main content

Riders Cup vandt DM guld på hjemmebane

Der var spænding til allersidste rytter red på banen ved årets Agria DRF-mesterskab i springning for hold (finalen i Walber og Stutteri Ask Cup) søndag eftermiddag hos Riders Cup. Nogle af Danmarks bedste springryttere var til start, og sejren gik fortjent til hjemmeholdet. Alle mesterskabsridtene vil snart være i arkiv.
| admin

Guld til hjemmeholdet
Ni hold havde kvalificeret sig til finalen, der blev afviklet uden publikum hos Riders Cup på Sjælland. Bedst af de ni hold var holdet fra netop Riders Cup, og de fire seje piger kunne fortjent modtage guldmedaljerne efter nogle flotte runder og en særdeles spændende omspringning mod Bækgaarden Rideklub. Holdet sluttede med 0 fejl og bestod af:
Malene Lykke Nielsen / ACORADA
Shannon Ketterle / CHICO-VITZ
Jessica Toelstang / BJERGLUNDS CAMPARI
Tina Lund / CENTINA
Og der var selvfølgelig stor jubel, da mesterskabet var i hus på hjemmebane.

Spændende omspringning fordelte medaljerne
Sølvmedaljen blev vundet af holdet fra Bækgaarden Sportsrideklub, der havde vist stort overskud og flot springning i de første to runder, men som fik fire ærgerlige fejl i omspringningen. Holdet bestod af:
Line Busk Heltborg / Gaville
Clara Roesgaard Kristensen / AK’S Cavalina
Konstantin Deeken Künnemann / AK´S CROWNEY
Martin Neergaard / Chadeur

Far og datter på bronzehold
Kongsdals Rideklub stillede op med et spændende hold til finalen i mesterskabet, og med et flot indsats kunne rytterne hænge bronze om halsen til sidst. Følgende ekvipager var på bronzeholdet:
Caroline Rehoff Pedersen / RUBENS DE LAUME
Josefine Sandgaard Mørup / DE SEMILLY EDITION
Hans Ley / KONG’S ALLI
Thomas Sandgaard /NØRREMØLLEHØJ’S ARIEL

Hele resultatet af mesterskabet kan ses her