Skip to main content

Glæd dig til det nye Riders NOTEBOOK

Foråret er langt om længe i luften, og lige om lidt (5. maj) lander det nye Riders NOTEBOOK magasin hos abonnenter og forhandlere!
| admin

Som altid er der masser af godt og spændende indhold at se frem til, og du kan få en lille forsmag her:

Vi bringer blandt andet portrætter af dressurrytter Anne Troensegaard, nykåret DRF-mester i indendørs spring for kat. III Knirke Lebeck og tidligere danmarksmester i alrid Anne Steiner. Vi har også talt med TV2-vært Karin Cruz, der først begyndte at ride i 30’erne og nu er den heldige ejer af to smukke friesere.

Derudover har vi i dette magasin to store temaer til jer! Først er det anden og sidste del i temaet om ridesportens dødsspiral, hvor vi blandt andet kigger på udfordringer i stævnestrukturen med formand i DRF Morten Rodtwitt og spørger med berider Bjarne Nielsen, om vi mon avler de rigtige heste til fritidsrytteren?

Det andet tema er om ridebaners funktionalitet og hestens holdbarhed – og også her har vi talt med nogle af de førende eksperter på området, nemlig nogle af Danmarks bedste baneanlæggere.

Dyrlæge og 5* dressurdommer Hans-Christian Matthiesen skriver denne udgaves “Det sidste ord”, og vores dygtige bloggere har skrevet en masse spændende til jer i både BlogSpot (Fra dressur til tur) og til Månedens blogger (Hestene på Birchgaarden)!

Glæd jer til d. 5. maj.

Køb bladet her

Om Riders NOTEBOOK

Riders NOTEBOOK er en del af Zibrasport Equest – og er et moderne magasin fra hestefolk til hestefolk.

Vi ønsker at skabe et flot visuelt magasin med kant og kvalitet, som både er relevant for dressurrytteren og familiemoren med sin islænder.

Vores magasin er fyldt med gode dybdegående artikler, små sjove noter, unikke og flotte billeder og inspirerende hestestof i øjenhøjde med læseren.

Visionen med magasinet er, at det skal henvende sig til en bred målgruppe – nemlig hesteentusiaster i alle afskygninger.

Riders NOTEBOOK favner bredden og skal skabe plads og inspiration til forskellige grene af hestesporten.

Riders NOTEBOOK