Skip to main content

Flere topnavne klar til Top 10 ved SIHS 2022

Der vil være et stjernespækket startfelt i Top 10-finalen i Friends Arena, når Sweden International Horse Show starter om en måned.
| admin

Verdens nummer et og verdens nummer to er allerede tilmeldt, og nu kommer flere medaljetagere fra sommerens VM med.

Sidste års vinder jagter endnu en sejr

Verdens nummer et og regerende olympisk mester Jessica von Bredow-Werndl, der netop er vendt tilbage fra sin barsel, vandt i 2021 og i år er hun tilbage for at jagte endnu en sejr. Vores egen VM-medaljevinder Cathrine Laudrup-Dufour har også tidligere meldt ud, at hun kommer – danskeren har planer om at ride sin Bohemian i Stockholm. 

Læs også: VM-sølv til Cathrine Laudrup-Dufour

Bronzevinderen fra VM kommer også til start

Startfeltet i Top 10-finalen er nu blevet fyldt med endnu flere topnavne, da den hollandske VM-bronzevinder Dinja van Liere har takket ja og kommer med sin Hermes, mens dressurdronningen Isabell Werth vender tilbage til Sweden International Horse Show med DSP Quantaz. 

Zibrasport mødte de 3 medaljetagere efter deres ridt ved VM i Herning. Se eller gense videoen her.

– Det er helt utroligt, hvilket flot startfelt vi har i år. Nogle gange ville jeg ønske, at jeg havde gjort det lidt nemmere for mig selv og inviteret mindre modstand, siger Patrik Kittel, der er dressuransvarlig hos SIHS og initiativtager til Top 10, spøgende i en pressemeddelelse. 
 

Der er stadig et par navne tilbage, før startfeltet til Lövsta Top 10 Dressur er færdigt. Konkurrencen rides over to dage med Grand Prix lørdag den 26. november og det afgørende heat søndag den 27. november. 
 
Program for SIHS 2022