Skip to main content

Gothenburg Horse Show er i fuld gang!

I dag fredag er der World Cup for dressurrytterne – springrytterne har allerede fået placeringer ved Gothenburg Horse Show.
| admin

Det traditionsrige Gothenburg Horse Show er i fuld gang. Top spring- og dressurryttere fra hele verden er nu samlet i Göteborg – i den runde hal Scandinavium, for at kæmpe om hæder, ære og vigtige World Cup points.

World Cup dressur

I dressurkonkurrencerne er der et stort program. FEI World Cup begynder i dag kl. 14.09 og her har Carina Cassøe Krüth starttid kl. 15.23 med Heiline’s Danciera og Nanna Skodborg Merrald følger lige efter med Blue Hors Zack. Klassen har 10 ryttere til start, bl.a. Isabell Werth fra Tyskland med DSP Quantaz, og hun fører stillingen i den Vesteuropæiske liga.

I Lövsta Future Challenge U25 Grand Prix er der 3 danske ryttere til start – Sandra Aagaard Hyrm og Heslegaard’s Rismon åbner klassen kl. 11.40 og Thea Bech/Dionisos starter 12.28 lige før Karoline Rohmann og Jakas Don Louvre.

Springryttere placeret

I springning afgøres World Cup-stillingen i Göteborg, som er sidste afdeling for springrytternes vedkommende i den vesteuropæiske liga. Her samler interessen sig om Andreas Schou, der er nr. 16 – 18 ryttere får plads i startopstillingen i finalen i Omaha. Andreas er kommet godt fra start ved stævnet, da han i en 1.45 m klasse torsdag kom ind på 6. pladsen med Macarena. Klassen blev vundet af Pius Schwizer fra Schweiz.

Lars Bak Andersen har også fået startmulighed i Göteborg, og i torsdagens største klasse 1.50 m med 30 startende, kom han i omspringning med Ethene og det resulterede i en dobbelt 0-runde og en placering som nr. 7. Klassen blev vundet af verdensetter Henrik von Eckermann og Iliana.

Start- og resultatlister