Skip to main content

Marie-Claire: Beauty lytter til mig, når jeg er nervøs

I det nye afsnit af Vis mig din pony kan du møde 13-årige Marie-Claire Krag Gautschi og hendes 18-årige pony Beauty.
| admin

I starten af 2020 var Marie-Claire på jagt efter en pony, og da hun sammen med sine forældre faldt over annoncen på Beauty, skyndte de sig at ringe til ejerne. Faktisk ringede de allerede, inden de havde læst annoncen færdig.

Selvom Marie-Claire ikke var så god til at ride, og Beauty stak lidt af med hende første gang, så var der ingen tvivl at spore hos den 13-årige pige, da hun prøvede ponyen for anden gang. “Det er min pony,” tænkte hun straks.

Siden har de to dannet et godt makkerskab, hvor Beauty særligt hjælper Marie-Claire, når hun bliver nervøs til stævnerne.

Hør mere om Marie-Claire og Beautys historie i det nye afsnit af Vis mig din pony nedenfor. Du kan også se alle tidligere episoder af Vis mig din pony her.

Indslaget er lavet i samarbejde med Agria Ponyklub.