Skip to main content

Hesteejendom er Danmarks dyreste

Danmarks dyreste landejendom er blevet lidt billigere, nu skæres der 7 millioner af prisen på smukke Kleppenhus – kom med indenfor.
| admin

Den smukke hesteejendom Kleppenhus ved Stubbe Sø nær Ebeltoft blev sat til salg i oktober 2022 for 70 millioner. Nu er prisen skåret med 7 millioner til 63 millioner, men for det får man også 22 værelse og et boligareal på over 1100 kvardratmeter. For hestefolk er det nok mest det imponerende staldanlæg med stor ridehal, udendørs ridebaner og folde ned til Stubbe Sø, som virkelig virker tiltrækkende.
Zibrasport Equest har ved flere lejligheder været på besøg på Kleppenhus, mens Tiril og Daniel Bachmann Andersen lejede sig ind på ridecenteret.

Se bl.a.: Daniel Bachmann: Et år som selvstændig

Med huset følger en grund på hele 283.988 kvadratmeter med luksuriøse forhold for heste. Det inkluderer fire staldanlæg, hestesolarier, vandløbebånd og hestespa.

Kleppenhus er i øjeblikket ejet af den norske dressur- og landsholdrytter Cathrine Rasmussen, der er datter af skibsreder og milliardær Einar Rasmussen.

– Det er en helt igennem unik ejendom, og sælger er en meget ressourcestærk kunde, der har bygget det hele fra bunden og ikke sparet på noget. Da de købte det, var der bare et lillebitte hus, har Nanna Frederikke Juhl, filialchef for Ivan Eltoft Nielsen i Hellerup, tidligere fortalt TV2 ØSTJYLLAND.

Tag et kig på Kleppenhus HER

Kilde: TV2