Skip to main content

Video: Drenge i ridesporten sprang for Jimmi

62 drenge var i weekenden den 28. – 30. januar samlet på Vejle Ridecenter til undervisning hos springtræner Jimmi T. Sørensen og dressurtræner Daniel Bachmann Andersen.
| admin

Initiativtagerne til “Drenge i ridesporten” Nina Kaae og Linda Haahr har fået meget ros for deres engagement og det flotte arrangement, som samlede 62 drenge på Vejle Ridecenter, og flere arrangementer er på vej, lover de stærke kræfter bag “Drenge i ridesporten”.
Inspirationen til at lave et arrangement kun for drenge er opstået efter de seneste måneders debat om mobning i skolen af drenge som rider. Formålet med at samle drengene er at give dem en mulighed for at skabe et fællesskab inden for sporten. Skabe relationer til andre drenge i sporten, som de kan tale med.

Læs også: Video: Drenge i ridesporten – der kommer flere arrangementer

62 drenge var samlet på Vejle Ridecenter i slutningen af januar. Foto: Zibrasport Equest

Støtte fra flere sider

Da det blev kendt, der ville blive arrangeret en weekend kun for drenge, tilbød både dressurrytter og – træner Daniel Bachmann Andersen og berider Jimmi T. Sørensen at donere deres tid til sagen. Flere virksomheden indenfor ridebranchen donerede også goodie bags, foder eller andet til det gode formål.

Læs også: Video: Inspirerende dag med Daniel og 62 drenge i ridesport

Det var en fornøjelse at høre de to trænere arbejde med drengene, inspirere dem og give dem noget rideteori og gode råd med hjem fra kurset.

“Jeg nyder at undervise de 32 drenge på mange forskellige niveauer,” fortæller Jimmi T. Sørensen, og han understregede vigtigheden af, at drengen får noget med sig hjem fra kurset, som kan inspirere dem.