Skip to main content

Kristian Würtz Green stopper hos Blue Hors

Kristian Würtz Green har valgt at fratræde sin stilling hos Blue Hors indenfor sin prøveperiode.
| admin

“Jeg fortsætter i hestbranchen, og vil ud og dygtiggøre mig. Jeg brænder for ridning, og vil gerne blive endnu bedre. Præcis hvor og hvordan har jeg ikke et klart svar på nu, men min fremtid er 100% i sporten” fortæller Kristian da vi fanger ham på telefonen.

Det er ikke mere end knap tre måneder siden, at Kristian startede som rytter på Blue Hors. Et job han var meget spændt på og glædede sig til at tiltræde. Tilbage i maj talte Zibrasport med Kristian der sagde;

“For mig er mit drømmested Blue Hors” indleder Kristian Würtz Green.

“Blue Hors passer rigtig godt ind i mit koncept, jeg har altid set op til stedet, og har meget gerne villet dertil,” fortsætter han. Han var glad for at Blue Hors havde henvendt sig og glædede sig til at komme i gang den 1. september.

Læs også: Kristian Würtz Green til Blue Hors

Blue Hors skriver i dag:

Kristian Würtz Green har siden 15. august 2022 været ansat som rytter på Blue Hors.

Kristian har meddelt, at han ønsker at fratræde sin stilling indenfor prøveperioden. I den forbindelse ønsker vi at takke Kristian for hans kompetente bidrag som rytter, som vi har været særdeles tilfredse med. Vi ønsker Kristian alt det bedste fremover og ser frem til at møde ham igen ude på ridebanerne.

Kristian henviser til samme skriv fra Blue Hors på sin Instagram Profil: