Skip to main content

Kampvalg til bestyrelsen i rideforbundet

Lørdag den 2. april afvikler Dansk Ride Forbund sit årlige repræsentantskabsmøde. Formiddagen starter med workshops og foredrag. Casper Cassøe og Jens Trabjerg vil fortælle om VM Herning2022, og så sættes der fokus på idrætstendenserne i samfundet.
| admin

Dansk Ride Forbunds repræsentantskabsmøde finder i år sted lørdag 2. april på Severin Kursuscenter i Middelfart. For første gang siden 2019 er der tale om et fysisk møde. Repræsentantskabsmødet 2022 indeholder traditionen tro både et formiddags- og eftermiddagsprogram. Formiddagsprogrammet starter kl. 9.30 og består af tre blokke; én med tre forskellige temaspor efterfulgt af to blokke med plenumoplæg.

Se programmet for dagen

Eftermiddagsprogrammet starter kl. 13.30, og er det formelle repræsentantskabsmøde.

Kampvalg til bestyrelsen

Forbundets formand Ulf Helgstrand er ikke på valg i år, men der er tre bestyrelsesmedlemmer på valg, og alle modtager genvalg (Jørgen Mertz, Tina Callesen, Ulla Tørnæs) desuden er der tre nye kandidater til posten: Jakob Schou fra Karlslunde Rideklub, Helle Juul, Langelands Sportsrideklub og Bo Gejl fra Ikast Rideklub.

10 klubber søger om optagelse i forbundet, og så er der ingen indkomne forslag repræsentantskabet skal tage stilling til i år.

Det er også i forbindelse med repræsentantskabsmødet, at der er fokus på at hædre enkeltpersoner, klubber og officials for deres indsats for sporten og forbundet.
Der skal uddeles følgende priser:
 • Årets Klub
• Årets official
• Ærestegn

Eftermiddagens repræsentantskabsmøder åbner traditionen tro med bestyrelsens årsberetning. Her sættes der fokus på de flotte sportslige resultater i 2021. Tilpasningen af eliteafdelingen. Strategi 2030, med meget mere. Årsberetningen kan læses i sin helhed HER.