Skip to main content

KASK ny eksklusiv partner til Helgstrand Dressage

Helgstrand har på det seneste indgået adskillige nye partnerskaber med store brands i ridesporten, som ikke bare skaber store fordele for Helgstrands medarbejdere og virke, men som også hjælper partnerne til større synlighed i sporten. Senest kan Helgstrand nu byde KASK velkommen, som har specialiseret sig i eksklusive og innovative ridehjelme.
| admin

“KASK står bag nogle fænomenale produkter, hvor innovation, kvalitet og sikkerhed går hånd i hånd. Selvfølgelig skal sikkerheden være i top, når man rider heste – det er der ingen tvivl om. Men hvad KASK tidligt så var, at efterspørgslen på unikke produkter stiger. En trend, som de imødekommer med et stort udvalg af produkter, der kan skræddersyes til den enkelte i forhold til komfort og design,” fortæller Andreas Helgstrand, CEO og grundlægger af Helgstrand Dressage, der hilser det nye partnerskab velkommen.

KASK er et italiensk brand, der allerede er anerkendt i hele verden – ikke bare for deres ridehjelme, men for hjelme til sporten generelt. De har styr på materialevalg, tænker bæredygtighed ind i konceptet, og så er de hele tiden på forkant med udviklingen. Men som Helgstrands øvrige partnere, kan også KASK se store synergier i at lade sig brande sammen med verdens førende dressursalgsstald.

“Vi er utrolig stolte over det nye samarbejde med en af verdens mest betydningsfulde dressurstalde, og vi er sikre på, at vi kan se frem til et længerevarende samarbejde. Som en ny partner til Helgstrand ser vi frem til at være repræsenteret gennem deres ryttere ved både nationale og internationale stævner og derved garantere rytterne høj sikkerhed og komfort,” fortæller Diego Zambon, General Director ved KASK.

“Vi glæder os over det nye samarbejde, og personligt ser jeg frem til, når vi alle er udstyret med en KASK- hjelm. For det er bare mere gennemført, når vi alle iklæder os det samme udstyr på tværs af vores lokationer – og ikke mindst, når vi er til stævner og inviterer kunder indenfor. Og når det så er sagt, er jeg sikker på, at vi kan bidrage positivt til KASK’s fortsatte udvikling til et velrenommeret internationalt brand i ridesporten,” tilføjer Andreas.

“KASK har store visioner, og det passer perfekt til Helgstrand. De har nogle rigtig gode produkter, som vi kan hjælpe med at brande endnu mere – såvel digitalt som fysisk – qua vores tilstedeværelse i Danmark, Tyskland og USA, som er nogle af hestesportens største markeder. Processen hertil med KASK har været god og professionel, og jeg glæder mig over resultatet og den videre udvikling,” fortæller Martin Thorbøll Pedersen, Head of Event & Partnership hos Helgstrand Dressage.

Fra maj vil man kunne se Helgstrands ryttere iført de nye ridehjelme.

Om KASK

KASK er et italiensk brand, der har specialiseret sig i design og produktion af hjelme i højeste kvalitet. På hvert et område, som KASK bevæger sig ind på, hører de til blandt de bedste, og inden for ridesporten er de veletableret i store dele af verden. KASK er ud over kvalitet, komfort og innovation også kendt for at være et af de få brands, som laver specialtilpassede ridehjelme med mere end 1.000 varianter at vælge i mellem.

Læs mere om KASK på deres hjemmeside: www.kask.com

Pressemeddelelse: Helgstrand Dressage