Skip to main content

Katrine laver hattrik i Waregem

Et nyt og spændende hold paradressurryttere har været i Waregem i Belgien for at teste formen, og Katrine Kristensen viste storform med 3 sejre.
| admin

Allerede i fredags udtalte landstræner Astrid Gemal, at hun var meget tilfreds med de 6 ryttere, hun har haft med til internationalt parastævne i Belgien. Og rytterne har fået værdifuld erfaring med hjem, men også gjort god reklame for sig selv overfor landstræneren, der senere på sommeren skal sammensætte det landshold, som skal forsøge at hente medaljer på hjemmebanen i Herning ved det 4-dobbelte verdensmesterskab (paradressur, dressur, springning og voltigering).

Katrine Kristensen gjorde gode reklame for sig selv i Waregem, tre sejre af tre mulige, og det med en ny hest. Katrine har pensioneret sin PL-hest og er nu aktuel med en ny, Gørklintgårds Quarter, og sejren i dagens kür med knap 76% var hendes 3. ved stævnet.

Bianca Andersen med Runehøjs Skyline i Grad 5. Foto: Annette Bruun Jensen

Blandt de 6 ryttere i Waregem var tre ryttere, Karla Dyhm Junge, Line Faxe (Grad 4) og Bianca Andersen (Grad 5) som ikke tidligere har været klassificeret i parasporten. Som Astrid Gemal fortalte, er der ting, som vægtes i paradressur, rytterne skal være opmærksomme på, så turen har i høj grad været en chance for rytterne til at samle erfaring. Samtidig har de placeret sig fornemt i feltet af ryttere fra de førende nationer.

Læs også: Sæsonstart for paradressur – med nye ansigter på holdet

Se resultater og startlister samt livestreaming.