Skip to main content

Sådan kommer du i gang med frihedsdressur

(Ny Video) Er du også fascineret af frihedsdressur? Så kan du glæde dig over, at vores nyeste indslag med Charmaine Berdino nu er tilgængeligt i vores videoarkiv. I indslaget fortæller Charmaine om ABC-træningen, der er grundtræningen bag frihedsdressur, og så giver hun gode råd og fif til, hvordan du selv kommer i gang med tricktræning – samt at træne hesten frit.
| admin

SE HELE INDSLAGET: FRIHEDSDRESSUR – AT ARBEJDE MED HESTEN FRIT
(kræver Premium Medlemsskab)

Se også indslaget om Charmaine Berdino: Cirkus, show og frihedsdressur – mød Charmaine Berdino

Om Charmaine Berdino
Charmaine Berdino er vokset op med cirkus, og derfor har show og opvisning med heste altid været en stor del af hendes liv. Charmaine optrådte for første gang, da hun var 6 år gammel på moderens P.R.E hingst. Hun fulgte altid med i sine forældres træning af deres heste, når hun kom hjem fra skole, og da hun blev stor nok, begyndte hun træne sin egen pony.

De næste år lærte Charmaine om frihedsdressur og tricktræning af sin mor samtidig med, at hun læste en masse bøger for at få mere viden om hendes store interesse. Som 16-årig fik Charmaine sin første hest, nemlig Kazarro som idag er en af hendes showheste (se billede øverst).

Læs meget mere om Charmaine og hendes heste her