Skip to main content

Landsholdet slog de regerende verdensmestre

Paradressurlandsholdet er denne weekend til internationalt stævne i Holland, og det lykkedes i dag at vinde holdkonkurrencen over de regerende verdens- og paralympiske mestre fra Holland.
| admin

De hjemlige paradressurryttere er denne weekend til stævne i Hollandske Kronenberg. Det var godt igen at få den dobbelte PL-guldvinder Tobias Thorning Jørgensen og Jolene Hill e. Blue Hors Schufro Hit tilbage i konkurrence. De var så overlegne, at de sikrede sejren på første konkurrencedag med 76,274% og anden dagen med 78,872% begge dage med stor margin til de hollandske topryttere.

Også den nykårede danmarksmester Katrine Kristensen med Gørklintgårds Quater e. Quaterback var suveræn i grad II med sejr til hhv. 77,121 og 75,981%

Paralandsholdet bestående af Katrine Kristensen, Tobias Thorning Jørgensen, Line Munk Madsen og Renee Igelski. Foto: Privat


Renee Igenski og Beyond Dreams e. Benetton Dream sluttede i går lige udenfor placeringsrækken, mens Line Munk Madsen og Loboss Donua e. Blue Hors Don Schufro sluttede midt i det stærke felt.

Danmark sikrede sejren med samlet 448,783 mod Hollands 447,411 og med Tyskland på 3. pladsen med 432,932 points.

Stævnet i Kronenberg er det sidste inden landstræner Astrid Gemal skal sammensætte et konkurrencedygtigt hold til VM på hjemmebane i Herning.

Søndag rides traditionen tro kür, og i grad I er Line Munk Madsen kvalificeret med Loboss Donya, i grad II har Katrine Kristensen sidste starttid med Gørklintgårds Quater, i grad III er der hele to danske ekvipager Karla Dyhm Junge og Miss Daisy samt Tobias Thorning Jørgensen med Jolene Hill. I grad V er Nicole Johnsen og Moromax kvalificeret til start.

Resultater