Skip to main content

Året der gik 2022: DM i dressur – gensyn med Vamos Amigos

Husker du DM i dressur? Her er et gensyn med Cathrine Laudrup-Dufours vinder ridt på Vamos Amigos ved DM hos Helgstand Event.
| admin

Det var en stor oplevelse at følge afgørelsen i ECCO DM præsenteret af Vodskov Bolighus hos Helgstrand Event tilbage i starten af juni 2022. Spændingen var bevaret til sidste rytter. Som bronzevinder Lone Bang Larsen sagde, så er det nogle af verdens bedste ryttere, der rider i det danske mesterskab.

Zibrasport Equest var på pletten, og vi streamede fra alle konkurrencer under stævnet. Desuden havde vi ryttere på besøg i Riders Corner. Lørdag var dagens gæst Katrine Kristensen, der stillede til start i DM i paradressur. Derudover bød programmet på en lidt utraditionel DM-hest – nemlig lusitanoen Fogo, og så gav Josefine Hoffmann en analyse af sit U25-ridt.
Se med her: Riders Corner (Lørdag ) – Helgstrand Event 2022 – Zibrasport Equest

I søndagens udgave af Riders Corner mødte vi: Nanna Skodborg Merrald, Anna Zibrandtsen og Cathrine Dufour til et interview.
Se med her: Riders Corner (Søndag) – Helgstrand Event 2022 – Zibrasport Equest

Resultatet af DM i dressur 2022:
1 Cathrine Laudrup-Dufour VAMOS AMIGOS 174.030
2 Nanna Skodborg Merrald BLUE HORS ZACK 162.840
3 Lone Bang Larsen THRANEGAARDENS ROSTOV 155.340

Læs nyheden om DM: DM guld til Laudrup-Dufour – igen! – Zibrasport Equest

Året der gik 2022

Zibrasport Equest har streamet fra ridestævner i hele Danmark, og vi har produceret mange spændende indslag i hestens tegn i løbet af de seneste 12 måneder.

Vi har samlet højdepunkterne i en forrygende nytårskavalkade som blev udgivet den 25. december her på sitet – husk at se med.

Bliv Premium Medlem

Skal du have den fulde oplevelse ud af Zibrasport Equest og samtidig spare en masse penge på live streaminger – så er et Premium medlemskab det helt rigtige for dig. Premium koster 49 kr. om måneden og giver dig fri adgang til video, artikler, online magasin og de fleste live streaminger.

Bliv Premium medlem nu

Nemt at se video – både live og on demand
Premium medlemmer har fri adgang til næsten alle vores streaminger og får adgang til specialstreaminger til en meget fordelagtig pris. Ydermere har du som Premium medlem fri adgang til alle videoer i vores store arkiv, og kan se ridesport hvor og når det passer dig (smart!).

Artikler og nyheder
Vi opdaterer hjemmesiden dagligt med spændende artikler og nyheder om alt inden for heste og ridesport. Premium medlemmer kan læse alle vores artikler og features.

Adgang til online magasin/ Riders NOTEBOOK
Som Premium medlem kan du desuden læse Riders NOTEBOOK online magasin gratis her på siden. Riders NOTEBOOK er spækket med portrætter, personlige beretninger, faglig viden, specialracer og meget mere. Klik her for at læse de nyeste magasiner. Magasinet udkommer seks gange årligt.