Skip to main content

Maria Bjørnkjær Asferg fik 9 i 4-års-kvalifikationen

45 heste kom til start i første kvalifikation for 4-års heste i PAVO og DRF’s Championatsfinale, og det var Maria Bjørnkjær Asferg som fik højeste stilkarakter.
| admin

Der var tæt kamp om topplaceringerne i første kvalifikation til finalen for 4-års springheste på Blue Hors. 21 heste opnåede en minimumskarakter på 8, og i front blev der givet et 9-tal for den meget velspringende og velredede Nørremøllehøjs Silver Light e. Silvaner D.C. (opdr: Christina Møller og Uwe Thomsen) redet af berider Maria Bjørnkjær Asferg.

Martin Dinesen Neergaard var blot 0.1 points efter vinderen med Special Fighting e. I’M Special de Muze og med Geraldine Lüthje/Derby Alfarvad D e. ARD VDL Douglas (opdr: Alfarvad A/S) og Søren Møller Rohde ligeplaceret med Cibelle Ask e. Ci Ci Senjor Ask (opdr. Stutteri Ask) begge med 8,8.

Læs også: Karen Møller Rohde har kvalificeret 11 heste til Championatsfinalen

Alle heste skal igennem anden kvalifikation fredag, hvorefter de sammenlagt 20 bedste ekvipager på adgang til finalen lørdag aften.

Hestene blev bedømt af den tyske toptræner og tidligere internationale springrytter Karsten Huck, Kenneth Ernst og berider Torben Frandsen, som gav karakteristik af samtlige ridt.

Zibrasport Equest streamer GRATIS fra championaterne

Kom helt tæt på finalerne i PAVO og DRFs ungheste championater i dressur og springning, når vi live streamer fra Blue Hors fra den 13. til den 16. oktober.
I samarbejde med PAVO og DRF har vi gjort det GRATIS for alle at se med fra championatsfinalerne uanset om du er Premium medlem eller ej. Er du ikke Premium medlem, skal du oprette dig som Basis medlem og “købe” adgang til 0,-

Start- og resultater