Skip to main content

Tillykke til Team Happy

I et år har 75 hold fra hele landet kæmpet for at samle point i Agria og DRF’s VM-Holdturnering, og efter en spændende finale ved VM i Herning de seneste tre dage, kan Team Happy nu kalde sig vindere af turneringen.
| admin

75 hold à op til otte ryttere fra hele landet har det seneste år redet point hjem i dressur, springning, military, voltigering, distance, forhindringsbane og kæphest i Agria og DRF’s VM-Holdturnering. Siden fredag har de 21 bedste hold samlet point i samme discipliner i finalen, som blev afviklet i spektakulære omgivelser under VM i Herning. Og her til eftermiddag blev vinderholdet endelig fundet, da Team Happy med 768 point løb med sejren.

2. pladsen i Agria og DRF’s VM-Holdturnering gik til Team Unbreakable med 658 point, mens 3. pladsen blev snuppet af Team Jagtrytterne med 656 point.

Se hele resultatlisten her.

Meget vellykket VM-Holdturnering
Ifølge Salgschef i Agria Dyreforsikring, Jens-Erik Majlund, har Agria og DRF’s VM-Holdturnering været særdeles vellykket.

”Det har været en kæmpe fornøjelse at følge kvalifikationerne og finalestævnet i Agria og DRF’s VM-Holdturnering. Turneringen sætter klub- og holdånd, fællesskab og det gode kammeratskab i højsædet sammen med konkurrencen i alle de forskellige discipliner. Det er grundstenen i klubarbejdet i DRF, og vi er glade og stolte over at være en del af dette. Agrias slogan i forbindelse med dette VM er ”Because all horses are champions”. Det samme kan man sige om VM-Holdturneringen med de dygtige heste og ikke mindst alle rytterne, der har være med i turneringen,” siger han.

Også i DRF er det stor begejstring over turneringen og ikke mindst taknemmelighed i forhold til alle de involverede parter.

”Denne turnering har kun været mulig, fordi så mange parter har engageret sig i den. Stor tak til alle de klubber, der har afholdt kvalifikationsklasser til deres stævner, til de ryttere, der med stort gåpåmod har kastet sig ud i nye discipliner, og til Herning2022, for at give os de vildeste rammer og mulighed for at skabe et kæmpe brag af en finale. Og så vil jeg gerne give mine medarbejdere et stort klap på skulderen, fordi de, især i den seneste tid, har knoklet i døgndrift for at for alt på plads,” siger Anne Silfwander, der er Klub- & Sportschef i DRF.

Kilde: DRF