Skip to main content

Maria Schou: Jeg går efter guldet

I weekenden kan du streame direkte fra Agria DRF Mesterskab i springning på Vilhelmsborg, Vi har snakket med to af medaljefavoritterne om deres forventninger til stævnet.
| admin

Maria Barnewitz Schou og Seana 2 kan genvinde guld i Agria DRF-mesterskabet for ungryttere, når Vilhelmsborg i weekenden er vært for indendørs DM i springning.

Stream mesterskabet her

Og den regerende mester glæder sig til at konkurrere mod intet mindre end 26 andre ekvipager.

“Jeg skal starte DM på hesten Seana 2, som har været min makker i fem år.

Hun er en hest med sindssygt meget gå på mod og en rigtig fighter. Vi har sammen vundet en del medaljer til de danske mesterskaber, men sidste år var helt klart højdepunktet, da vi vandt både indendørs og udendørs DM som første års youngrider!

Det jo svært at toppe sidste års resultater, men jeg håber på to gode runder, og forhåbentlig en medalje, til dette års indendørs DM – det er i hvertfald målet.”

To heste til start i DM-klassen

En anden kvinde, der får nok at se til, er Stine Cassøe Jakobsen. I slutningen af 2021 vandt hun Nathalie Horse Care Grand Prix ved Christmas Show 2021 på den velspringende Conchillo,

Og netop ham vil hun bl.a. forsøge at vinde senior-mesterskabet på, men hun medbringer også en spændende yngre hest i netop den klasse:

“Weekendens højdepunkt er for os selvfølgelig senior DM.

Her skal jeg ride vores hjemmeavlede Nala, som kun er 8 år, så det bliver spændende at kunne give hende mere erfaring med de lidt større klasser.

Jeg har selvfølgelig også min tophest Conchillo med, som jeg senest vandt Christmas grand prix på i december.

Stine Cassøe

Alt kan ske i en mesterskabsklasse, men hestene virker til at være i super form, så vi glæder os til at komme igang,” fortæller Stine.

Indendørs DM er dog ikke det eneste, som har Stines fokus.

“Jeg har syv heste med til landsstævnet på Vilhelmsborg, så min groom Sarah og jeg har nok at se til de kommende dage, men vi glæder os, for det er virkelig gode heste jeg har i stalden.”