Skip to main content

Michael Søgaard sejrede i Bundgaard X Trolle Cup

Michael Søgaard genvandt Bundgaard X Trolle Cup ved Blue Hors Dressurfestival sammen med Jukebox efter sejr i både kvalifikation og kürfinale.
| admin

Berider Michael Søgaard og Jukebox sejrede i Bundgaard X Trolle Cup finalen med et samlet resultat på 152,125. Det blev en overbevisende sejr i den populære cup, som han blev udnævnt til vinder af også i 2020, hvor finalen blev aflyst pga. corona pandemien. Dengang var han den rytter med de fleste points inden finalen, men i år red han finalen hjem på Blue Hors efter to overbevisende ridt.

Michael Søgaard og Jukebox. Foto: Blue Hors

Den store Jazz-søn Jukebox er ved at være klar til at tage det sidste skridt mod Grand Prix, hvornår det sker, kan Michael ikke præcist sige noget om, det afgør Jukebox. Forud for finalen håbede Michael på et fejlfrit ridt, og det ønske gik i opfyldelse, og de scorede 78,792% for deres svære kür.

Se eller gense vinderinterviewet fra kvalifikationen:

Det var berider Jan Møller Christensen og Romeo, der samlet set gik ind på andenpladsen i den populære cup. Jan blev nr. to i kvalifikationen, men i kür-finalen blev han henvist til 3. pladsen af Annitta Duus og Atterupgaards Kingston. Da der kun var 0,084 procentpoints mellem dem i küren kunne Jan fastholde andenpladsen, da han var knapt et halvt procentpoints foran Annitta i kvalifikationen. Og dermed var der stor spænding om afgørelsen til andenpladsen, hvor Jan sluttede med samlet 145,623 og Annitta med 145,137 points.

Se det samlede resultat HER

Jan Møller Christensen og Romeo. Foto: Blue Hors