Skip to main content

Michael Søgaard trækker sig grundet sygdom

Michael Søgaard skulle havde debuteret i World Cup-sammenhæng på Slækbækgårds Santino i weekenden. Men det har pludselig sygdom desværre sat en stopper for, meddeler han på Instagram.
| admin

Det bliver alligevel ikke til World Cup-debut på Slækbækgårds Santino for Michael Søgaard. Den rutinerede dressurrytter skulle have deltaget i International Dressage Festival i Mariakalnok, Ungarn i CDI-W, men pludselig opstået sygdom, har sat en stopper for det.

Det meddeler Michael Søgaard på Instagram:

– Det blev ikke lige den sæson start jeg havde håbet på! Blev dårlig og utilpas i lufthavnen i går morges – og blev straks tilset at læge – så gik det fuld drøn mod Rigshospitalet – til scanning og gudskelov intet farligt umiddelbart – lidt nedsat kraft i højre hånd – men den er næsten kommet helt tilbage igen – Mr scanning forhåbentlig senere idag – super pleje her Hillerød hospital – Blir passet godt på – og strøm smugler matador mix og cola zero ind – forskrækket blev jeg , må jeg indrømme – synd for hestene med den lange tur til Ungarn uden nogen starter – godt de blir passet godt på af Helene Melsen og super Groom Isabell Jepsen. stort tillykke til Helene med første start og en 3 plads i syv års, lyder det fra Michael Søgaard.

God bedring til Michael herfra!

https://www.instagram.com/p/COhtoDvhqAF/?utm_source=ig_web_copy_link