Skip to main content

Nanna Merrald i front af Senior DM, Carina Krüth og Andreas Helgstrand lige efter

Første afdeling af Pavo DM i dressur for Seniorer blev en opvisning af dressur i absolute verdensklasse, og bød på spænding lige til det sidste.
| admin

Første afdeling af Pavo DM i dressur for Seniorer blev en opvisning af dressur i absolute verdensklasse, og bød på spænding lige til det sidste.

Merrald i front
Nanna Merrald og Blue Hors Zepter var sidste equipage på startlisten til at entrere Ecco Arena, og hvilken afslutning på første afdeling af årets mesterskab. Parret der blev nummer 2 i World Cup finalen i Omaha, brød den magiske grænse (igen) og leverede et klasseridt, der blev belønnet med 80,12%, og de har med den præstation lagt sig solidt i spidsen af klassen.

Cassøe Krüth og Helgstrand foreløbig 2 og 3
Carina Cassøe Krüth og HEILINE’S DANCIERA lå, indtil Nanna og Zepter red på banen, til at vinde dagens klasse, men måtte lige nøjagtig se sig slået på målstregen. Carina og Danse leverede et smuk og harmonisk ridt der af dommerne blev belønnet med 78,80% og parret ligger således nummer 2. inden morgendagens finale.
Andreas Helgstrand og den imponerende avlshingsts Jovian fyldte Ecco Arena og blev med deres kraftfulde flotte ridt belønnet med 77,72% og er altså nummer 3, inden küren imorgen.

Læs også: Pavo DM godt igang i Uggerhalne

Spændende Kür-finale venter imorgen
Med Andreas Helgstrand og Nanna Merrald med hver 2 heste i top 6, og altså kun må ride en i hver i küren imorgen, skal det blive spændende at se hvem der ender i top 5 i finalen. Anna Zibrandtsen og Quel Filou blev idag nummer 6, og så særdeles overbevisende ud. Lone Bang Zindorff blev idag 7’er og Anna Kasprzak blev 8’er.
Meget kan altså ske i küren imorgen, og vi glæder os til at følge med. Har du ikke mulighed for at være tilstede ved stævnet hos Helgstrand Event i Uggerhalne, kan du se med på LIVE streamingen lige HER

Se start- og resultatlister her