Skip to main content

Blogspot: Plads til alle?

Christina sætter i dette blogindlæg fokus på, at ikke alle føler sig velkomne i ridesporten. Mange føler sig forkerte, helt uden grund.
| admin

Christina Storgaard skriver sit nyeste blogindlæg på Riders Notebook, om en kedelig udvikling hun oplever i sporten. Hun skriver bandt andet: Nu har jeg set flere artikler på diverse sider med piger der laver indlæg om, at de bliver mødt af fordomme om hvilken hest de rider på, hvordan de ser ud (vægt), deres ambitionsniveau, ja jeg kan blive ved! Kan det passe, at vores sport er blevet sådan? Nu kan jeg kun snakke om dressursporten, men jeg kan da huske, dengang jeg startede på stor hest og var afsted til mine første klubstævner med min kæmpe store varmblod (min første hest var 186 cm, og jeg er 162 cm, så helt harmoniske var vi ikke) der heppede vi på hinanden, hjalp hinanden og ønskede hinanden held og lykke, inden vi red afsted, uanset om man var ung eller gammel, tyk eller tynd, sad på en varmblod eller en lille islænder, havde det dyreste, fineste udstyr eller var dækket af lapper. Det var sjovt! Ja det lyder som en romantisering, men sådan var det sgu til de klubstævner, jeg deltog i hvert tilfælde.

Læs hele blogindlægget her: https://christinastorgaard.ridersnotebook.dk/plads-til-alle/

Bloggen er lidt i tråd med tidligere blogs, der kredser om samme emne. For nyligt bragte vi indlægget, Har du penge så kan du få, har du ingen må du gå, eller hvad?. Her fortæller Jasmin om hvordan hun ikke har råd til en dyr, færdiguddannet hest, men alligevel gerne vil være med. Hvilket har ledt til at hun selv har uddannet sin hest.

Vi bragte også Rikkes indlæg der fortæller at hun rider konkurrencer på fjordheste, og har fået af vide at det jo ikke er det bedste materiale hun rider på. Hvilket i den grad udskammer brugen af de mindre traditionelle racer til konkurrencer.

Går du selv med en blogger gemt i maven, kan du læse meget mere om det at blogge, og oprette din helt egen blog på Riders Notebook lige her.

Bliv blogger