Skip to main content

Blogspot: Horsemanship er vejen til den succesfulde hest

Lytter du til din hest og udviser tålmodighed, når du træner den? Læs hvordan den nykårede PEEK vinder Victoria Isabell Cramer har succes med horsemanship.
| admin

“Det vigtige ved horsemanship er hestevelfærd og kommunikation mellem hest og menneske, at skabe balance og harmoni.” Sådan skriver den nykårede PEEK vinder 2022, Victoria Isabell, i et af sine blogindlæg i konkurrencen. For Victoria er det vigtigt ikke kun at træne hesten fra hesteryg, men også fra jorden. Selvom nogen måske vil mene, at det er spild af tid, så oplever Victoria, at det skaber tryghed for hesten gennem ekstra tålmodighed i træningen, som giver hesten mulighed for at blive tryg ved nye ting uden pres.

Læs også: Victoria vandt PEEK: Jeg kan slet ikke sætte ord på det

“Giver du dig nogensinde tid til bare at gå en tur med din hest? Kan din hest gå korrekt i snor?”, spørger Victoria i indlægget. “Det kan faktisk være vildt svært at lære en hest at gå korrekt. Den må ikke gå og skubbe til dig, gå for hurtigt eller gå for langsomt,” fortsætter hun.

Få Victorias personlige erfaring med horsemanship i indlægget på Riders NOTEBOOK i indlægget “Horsemanship er vejen til den succesfulde hest” her.

Victoria Isabell Cramer og hendes hest. Foto: Privat