Skip to main content

Nanna Merrald medbringer fire heste til CDI i Frankrig

Blue Hors-rytteren Nanna Skodborg Merrald stiller til start med Gørklintgårds Quater Boy og Blue Hors Farrell i CDI 2*, mens Blue Hors St. Schufro og Blue Hors Zack skal gå CDI 3* i Le Mans.
| admin

Det bliver en travl weekend for Nanna Skodborg Merrald. Hun drager til Frankrig for at deltage i CDI-stævnet i Le Mans, og hun medbringer intet mindre end fire heste.

I CDI 2* skal Nanna i sadlen på den 12-årige vallak Gørklintgårds Quater Boy, der iøvrigt er til salg. Derudover har hun også tilmeldt den 10-årige avlshingst Blue Hors Farrell, som hun havde stor succes med under World Cup-stævnet på Vilhelmsborg. Her blev parret nummer tre i CDI3* Prix St. Georges med 74,5%.

Debuterer på Zack

Det er ikke hvem som helst, Nanna har overtaget tøjlerne på, og som hun i weeekenden skal debutere på. Blue Hors Zack blev indtil sommeren 2020 redet af Daniel Bachmann Andersen, men da han stoppede på stutteriet, fik Nanna muligheden for at ride avlsmatadoren, der nu har 17 år på bagen.

Den tidligere Danmarksmester i dressur for seniorer skal med Nanna gå CDI 3* i Frankrig.

I samme klasse kan man også opleve Nanna og Blue Hors St. Schufro. Ekvipagen vandt i januar 2020 deres debut i Grand Prix, men kort derefter blev den smukke hingst skadet. Heldigvis er han nu tilbage i topform.

Daniel Bachmann og Blue Hors Zack