Skip to main content

Nanna og Daniel klar til World Cup Neumünster

8 nationer er repræsenteret i World Cup kvalifikationen i dressur i Neumünster og blandt dem Nanna Skodborg Merrald og Daniel Bachmann Andersen.
| admin

I den kommende weekend rider dressurrytterne igen om vigtige points i World Cup kvalifikationen i Neumünster, Tyskland. 17 ryttere fra 8 nationer er repræsenteret i World Cup-klassen heriblandt Nanna Skodborg Merrald med Blue Hors Zepter og Daniel Bachmann Andersen med Zippo MI.

Begge har samlet points til World Cup finalen i Omaha, og som det ser ud før weekendens kvalifikation, som er den 3. sidste i den vesteuropæiske liga, har Nanna en stor chance for at nå med til finalen. Hun er pt. nr. 5 på ranglisten – 9 ryttere får adgang til finalestævnet.

Foruden de to danske ryttere er der startede fra Australien, Finland, Portugal, Holland, Sydafrika, Schweiz og naturligvis fra værtsnationen Tyskland, der stiller i stærk opstilling anført af ranglistens nr. 1 Isabell Werth og Emilio.
Se deltagerlisten HER

FEI World Cup Grand Prix rides lørdag fra kl. 9, mens FEI World Cup Kür afvikles søndag fra kl. 10.

Samtidig med World Cup dressur-stævnet afvikles også international 3* springning med deltagelse af Lars Bak Andersen og Mathias Nørheden Johansen.

På startlisten er den hollandske VM- og OL-guldvinder Jeroen Dubbeldam, som er tilbage i sadlen igen efter et uheld sidste sommer, hvor han rykkede sin skulder af led ved at longere. Et uheld som krævede operation. Tyskerne stiller naturligvis med mange ryttere og prominente navne, og springklasserne kulminerer med Grand Prix søndag eftermiddag fra kl. 15.

Start- og resultatlister