Skip to main content

Ny dobbeltsejr til Anna Kasprzak i Le Mans

Det blev dansk dobbeltsejr i Grand Prix Special i Le Mans med endnu en sejr til Anna Kasprzak og med Anne Marie Hosbond på andenpladsen.
| admin

Anna Kasprzak har haft et forrygende stævne i Le Mans, Frankrig – fredag sejrede hun i lille tur med Everian L og i Grand Prix med Addict de Massa. Lørdag red hun Everian L i hestens blot anden Intermediaire I, og der indløb nogle småfejlkom, så de sluttede på 4. pladsen. Det blev til dansk sejr i klassen da Jane Serup Jensen og Desperada fik Dannebrog til tops med 71,176%.
Anders Dahl har været placeret på Intermediaire-niveau fredag og lørdag med Tophøjs Zackira. Det blev fredag til en 3. plads med 68,216% og lørdag til en 4. plads i Inter II med 66,941%
Søndag blev det til dansk dobbeltsejr i Intermediaire I kür, da Anna og Everian L var tilbage på førstepladsen med 76,375% foran Jane Serup Jensen og Desperada med 73,405%

Anne-Marie Hosbond og Scarlett. Foto: Zbrasport Equest

Endnu en dansk dobbeltsejr

Stævnet i Le Mans sluttede med endnu en dansk dobbeltsejr i Grand Prix Special. Anna Kasprzak og Addict de Massa var sikkerheden selv i programmet, hvor højdepunkterne var flot piaffe og piaffe/passage overgange. Det var et program, hvor Anna formåede at få overgangene til at flyde dejligt, med flotte sidebevægelser, og samtidig fik hun vist en dejlig afspændt skridt. Galopprogrammet var fejlfrit med især flotte etterchangementer, og så fik Anna vist en flot afsluttende midterlinje med fin piaffe og overgang til passage. De opnåede 72,872% og sejr foran Anne-Marie Hosbond og Scarlett, der fik 70,149% De fik vist et dejligt travprogram, flydende og med fine overgange og det samme gjorde sig gældende for galopturen, med fine serier og flotte pirouetter. Det bliver spændende at følge parret fremadrettet, for der er flere points at hente, når de får mere sikkerhed i piaffer og overgange.

Start- og resultater