Skip to main content

Stutteri Ask er ‘Årets Avler’ i Dansk Varmblod

Lørdag blev der afholdt repræsentantskabsmøde i Dansk Varmblod i Billund, og her blev en ny pris tildelt en avler for første gang.
| admin

Stutteri Ask, der avler springheste på Fyn, og som er ejet af Kjeld Kirk Kristiansen, kunne lørdag modtage hæderen som ‘Årets Avler’ i Dansk Varmblod. Begrundelsen lød således:

Titlen Årets Avler 2022 går til Stutteri Ask ved Kjeld Kirk Kristiansen for at have avlet springheste af særlig høj kvalitet, og det gælder vinderføl, medaljehopper, kårede hingste og ikke mindst helt fantastiske konkurrenceheste.

Dansk Varmblod ønsker Stutteri Ask tillykke!

Kjeld Kirk Kristiansen modtog prisen under store klapsalver og fortalte derefter lidt om stutteriets historie, de spændende planer for fremtiden, og så lød er en dybfølt tak til alle stutteriets gode og passionerede medarbejdere.

Videoserie fra Stutteri Ask

Om prisen ‘Årets Avler’

Som en del af Avlsplan 2030 er det Dansk Varmblods ønske, at sætte mere fokus på de mange dygtige avlere og de særdeles gode avlshopper.

Den nyindstiftede pris ”Årets Avler” tilfalder den avler, hvis opdræt har gjort sig særligt bemærket. Det være sig i sporten, avlen eller begge dele. Opdrættet skal være registreret i Dansk Varmblod. Udnævnelsen afgøres af Avlsledelsen og annonceres under Repræsentantskabsmødet.
Vandrepokalen er indstiftet af Dansk Varmblod.

Se også Riders Corner fra Stutteri Ask

Kilde: Dansk Varmblod