Skip to main content

Er du klar til de fedeste online dressur-events?

Vil du også gerne udvikle dine ridefærdigheder og dressurkundskaber? Så er ZyberRide noget for dig. Helgstrand og Zibrasport Equest har i fællesskab udviklet den digitale event-portal ZyberRide.com, hvor du kan deltage i digitale dressur-events og blive bedømt af ridesportens store profiler. Vi er klar med første bedømmelses-event allerede fra den 8. – 24. marts, hvor Betina Jæger og Michael Grønne er klar i ”dommertårnet”.
| admin

Dygtiggørelse frem for alt
Formålet med ZyberRide er at give dig muligheden for at supplere din træning og fysiske stævneaktivitet (eller mangel på samme) med nye online muligheder. Ved at deltage i online events får du kvalificerede og konstruktive bedømmelser af dig og din hests/ponys præstationer, uden at I skal tage til en stævneplads. 

Vores events byder på dressur-programmer på forskellige niveauer, hvor du bliver bedømt og får gode råd og kommentarer med fra nogle af dressursportens store profiler.

”ZyberRide har vi udviklet med det formål at tilbyde ryttere en nem og fleksibel måde til at udvikle sig fagligt. Vores ryttere på Helgstrand Dressage vil spille en værdifuld rolle på den nye platform, for det er bl.a. dem, der skal dele ud af deres mangeårige viden. Og I kan tro, de ser frem til at give tips på alle niveauer, og derfor er jeg sikker på, at ryttere uanset niveau kan dygtiggøre sig gennem ZyberRide,” fortæller Andreas Helgstrand, ejer af Helgstrand Dressage.

ZyberRide skal ikke erstatte den fysiske stævnedeltagelse, men skal ses som et supplement til jeres træning, udvikling og stævnedeltagelse. 

”Formålet med ZyberRide er at give ryttere på forskellige niveauer muligheden for at dygtiggøre sig og øve sig, uden at skulle på farten for at blive bedømt. Det giver ryttere mulighed for, at ride et helt program i vante og trygge rammer uden at skulle præstere foran andre, men samtidig at få en bedømmelse og gode råd, som kan supplere i det fremadrettede arbejde med hesten og de forskellige øvelser”, siger Rikke Højgaard, ansvarshavende chefredaktør på Zibrasport Equest. 

Deltag i vores første online event
I perioden fra den 8. – 24. marts kan du deltage i første event af Helgstrand & Zibrasport Equest Online Tour, hvor vi har to pony-klasser og heste-klasser på programmet. I kan glæde jer til at at ride Grønnes Heste-klasse (rides i Helgstrand Micro Tour1* – svarende til LB-niveau), Grønnes Pony-klasse (rides i Helgstrand Micro Tour2* – svarende til LC-niveau), Jægers Heste-klasse (rides i Helgstrand Small Tour1* – svarende til LA-niveau) og Jægers Pony-klasse (rides i Helgstrand Mini tour3* – svarende til LB niveau). Der er plads til 20 deltagere i hver. Tilmeldingsfristen er 18. marts, men tilmeldingen lukkes, hvis 20 ryttere har tilmeldt den enkelte klasse. Ridtet skal være indsendt senest 24. marts. 

Det er dressurrytterne Betina Jæger og Michael Grønne fra Helgstrand Dressage, der bedømmer jeres ridt og giver jer konstruktive kommentarer med på vejen, som du kan bruge til at komme videre i din træning med din hest eller pony. Jeres kritik og bedømmelse vil I modtage senest den 31. marts.

Betina Jæger

Hvordan deltager I?
Du deltager ved at oprette en profil på zyberride.com, hvor du tilføjer dig selv og dine heste/ponyer. Herefter er du klar til at tilmelde dig den bedømmelsesklasse, som du vil deltage i. Der er plads til 20 ekvipager i hver klasse, og det koster 75,- kr. at blive bedømt, men hvis er du Premium Medlem hos Zibrasport Equest, kan du deltage for 60,- kr. 

Du deltager ved at optage dit ridt og indsende videoen senest den 24. marts. Husk at læse propositionerne og vejledningen til optagelse, så du er sikker på, hvad der gælder – du skulle jo nødig få ærgerlige fejl, der kunne være undgået. Det er selvfølgelig også vigtigt, at du har styr på det program, som du skal ride. Al informationen findes på Zyberride.com. 

Der vil løbende komme nye events på ZyberRide, som I kan deltage i, og vi er snart klar med nye spændende features. Vi håber, at ZyberRide kan bidrage til jeres udvikling og træning, og vi glæder os til at se, hvad I kan.

Gå til Zyberride.com

Om Betina Jæger
Betina er et kendt navn i hesteverdenen – ikke bare som succesfuld konkurrencerytter, hvor hun har redet flotte sejre og placeringer hjem ved alt fra unghestechampionater til VM, men også som en dygtig formidler af den svære dressurkunst. Hun skaber det perfekte fundament for en succesfuld dressurhest eller -pony, uanset om hun selv sidder på hesten eller hjælper fra jorden. Hun formår på bedste vis at guide ryttere på alle niveauer på vej til deres individuelle mål.


Om Michael Grønne
Michael er en passioneret dressurrytter, der qua sin fortid som daglig leder i Sønderborg Rideklub har mange års erfaring med undervisning på alle niveauer. Sidste år blev han en del af det succesfulde team på Helgstrand Dressage, hvor han helliger sin tid til at uddanne heste fra unghest til Grand Prix. Han brænder stadig for undervisningen, og derfor glæder han sig exceptionelt meget til at dele ud af sine gode råd og hjælpe ambitiøse ryttere på vej til at nå deres mål.